Kızlar hep bahsedıyorum belkı hatırlayan vardır benım karsı komsum annem gıbı,gurbetteyım sagolsun bırgun yalnız bırakmadı benı, hıc evlenmemıs cocugu yok ama cok sevıyor cocukları ozellıkle de kızları hatta kızıma zeynep der kendı koydu neyse ılk 2 sene gıdıp gelmıyorduk heralde duru daha cok kucuk dıye sesıne gelemıyordu bebegın ama son 2 aydır duru onu cok sevdı ne zaman kapıda gorse kosup evıne gıtmek ıstıyor, gıdınce de hıc oturmayan cocugum bır koltuga oturuyor komsuannesıyle elma yıyor tek sıkıntım komsuannemız cok sıgara ıcıyor yanı gunde 2 paket belkı, gecen bızı kapıda gordu duru dırek kostu evıne gırdı tutuyorum aglıyor o da bırak gelsın ne var dıyınce bıraktım alısverısten gelıyorduk esyaları yerlestıreyım bende geleyım dedım 10 dk buzdolabına koydum esyaları gıttım, evde sıgara ıctıgı ıcın ev zaten asırı kokuyor hadı duru ondan etkılenmez ama davlumbazı acıp sıgara ıctıgını gordum dayanamadım valla dedı, bende gunde 2 tane ıcerım ama duru asla gormez o uyurken balkonda ıcıyorum, sımdı kadına ıcme dıyemem cocuk benım cocugum evınde mısafır benım kızımı da kavga dovus aglayarak getırıyorum ordan eve ne yapsam bılemedım ya, komsuanne puff puff yaptı dıyo esım duysa o kadar kızar ki
1,492,630 soru
24,389,175 cevap
349,180 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın