0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (1,085 puan) tarafından
Kizlar malum cocuklar denileni degil gordugunu yapar mesela odasina girerken kapiyi tiklatip girerseniz cocukta kimsenin odasina dalmaz cunku sizden oyle gormustur. Bende kitap oku demektense yaninda kitap okumayi tercih ediyorum okurken gorsun o da okusun diye siz okur musunuz ? Ha bu arada kizim henuz cok kucuk onunda cok kitabi var bendekini isteyip duruyor ama ilerisi icin faydali olacagini dusunuyorum :) 

4 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından
Kpısını tıklatıyoruz kıyafetini indirirken izin istiyoruz kitap da okuyoruz kuranı kerim genel de okuyorum 
(1,085 puan) tarafından
Ben namaz kilarken gormesine bi turlu alistiramadim sabah babasi anne amin yapiyo kizim diyo kaciyo korkuyo biraz nasil aliscak bakalim
(5,329 puan) tarafından
Ben yanıma yatıyorum ben namaz kılarken izliyor her selam verdiğimde gülüyorum suratına öyle öyle alıştı cnm arada kalkıyor emekliyor gidiyor küçüğü büyüğü de gelip namaza duruyor  yanımda
(1,085 puan) tarafından
Benimki bir kac kez asiri agladi korktu bende zorlamadim ayri odada kiliyorum biraz daha akli ermeye baslayinca anlaticam su anda arada gordugunde falan babasi anne amin yapiyo diyo ama bidaha denemedim bence hala korkuyo :)
(5,329 puan) tarafından
Anladımcnm  toparlar inşallah
-Reklam-
0 oy
(25,192 puan) tarafından
Okumuyorum kitap okumaktan hoşlanmam sıkıcı geliyor. Oğluma okuyorum resimlerine bakarak hikaye oluşturuyoruz. Çocuk görmese de yapar herşeyi yeter ki doğru yönlendirilsin.
(1,085 puan) tarafından
Ben her zaman onunde ornek olmayi amacladigim icin o sekilde ogretmeyi tercih ediyorum sana da saygim sonsuz :)
(25,192 puan) tarafından
Önünde örnek oluyoruz tabiki her konuda örnek olmayan ebeveyn mi var. Kitap okumaktan hiç hoşlanmam o yüzden bize göre değil :)
(1,085 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
(1,024 puan) tarafından
En son ne zaman kitap okudum hatırlamıyorum kitap okuyunca uykum geliyor :)
(1,085 puan) tarafından
Dogru kitabi bulmamissin demek ki :)
(1,024 puan) tarafından
Kız yok kız ondan değil ben hayatım boyunca hiç kitap okumayı sevmedim öğrenciyken mecbur :) ama evlendim ne bilim en son kpss girerken çalışmıştım sonra da hiç okumadım çocuktan sonra kitabın ne olduğunu unuttum :)
(1,085 puan) tarafından
Dogru vakit bulmak oldukca zor :)
0 oy
tarafından
Kitap aşığı zaten kızım bayılıyor kitaplara evet yanında okuyorum onada boyama kitabı veriyorum söylediğin çok doğru diş fırçalamayi bu şekilde alıştı bizden görünce diş diş diyordu sonra kendide başladı birde ezan duyunca koşup seccade getiriyor kalk annis namaz namaz diye ☺️
(1,085 puan) tarafından
Yaa darisi basima benim kiz korkuyo namaz kilmamdan sanirim giyinisim onu korkutuyo normalde acigim :) benimki kucuk daha 11.5 aylik seninki me kadarlik canim
tarafından
Normalde tesettürlüyüm ama evde bende açığım kızım iki buçuk yaşında canım kendide başörtü sarıyor basina
(1,085 puan) tarafından
İste o anliycak yasa gelmis darisi basima diyeyim daha pek anlamiyo :)
tarafından
İnşallah saglikla büyüsünler ❣️
(1,085 puan) tarafından
Amin canim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 497 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 531 göst.
23 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy