0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (2,851 puan) tarafından
Kızım 20 aylık bı kackere çizgi film izledi.snra maşa ile koca ayı izledi ondan snra korktu gece uyumadı ağlayarak yanıma geldi. Sürekli. Ben daha çizgi film açmıyorum. Ve gün içinde TV de açmıyorum akşam eşim geldikten snra açarız.dizi izlemek için ama gün içinde sklmaya başladım izlemek istiyorum sizler napiyorsunuz 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,080 puan) tarafından
Bende acmiyorum ama bazen bes dk youtubedan sevinli dostlar var ya o sarkilari dinletiyorum tv bende izlemem alismamisim aksam kizim uyuyunca acariz ama telefona bile aliscak hemen kapaliyken bile istiyo . 20 aylik olmus artik bence kontrollu izletebilirsin kendin de izleyebilirsin o oyun oynarken falan 
(2,851 puan) tarafından
Oyun oynaması cnm sıkilana kadar oynuyor snra memeye çok düşkün sürekli yapışıyor yok cnm telefonda vermiyorum sadece isim olduğunda diyorum bunu tutar mısın snra alıyorum elinden
(1,080 puan) tarafından
O emerken ac izle o zaman :)
(2,851 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benimki uyuyana kadar açık kızım binde bir izler benim de 21 aylık öyle pek bakmaz
(2,851 puan) tarafından
Anladım canım sagol
0 oy
tarafından
Müge’ye bakıyorum şuan kızım hiç çizgi flim izlemedi 2 yaşına girecek 
(2,851 puan) tarafından
Benim kızım Nisan'da 2 yaş olacak temizlik yaptığımda aciyordum daha açmıyorum korktuktan snra ama sıkılıyorum gün içinde g
tarafından
Tv ye çok gerek duymuyorum ya oyuncaklarla oynamayı öğrenmesi daha iyi bunu bilmişlik yapmak için söylemiyorum yiğenlerim var  2 tane kızımdan yaşça büyükler biri 4biri 7 yaşında hep tv tablet telefonla oynuyorlar onlar oturup oyuncaklarla oynamayı bilmiyorlar ama benım kızım onlardan küçük biliyor yanı çocuk bence doğaçlama oynamayı öğrenmeli tvnin faydası olduğunu düşünmüyorum acıkcası
(2,851 puan) tarafından
Evet haklısın
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Ne guzel iste ilginiz  yoksa hic acmayin daha iyi. Kizim 30aylik 1.5saat izliyor yarim saat yarim saat seklinde.

Masa yi cok sevmiyor niloya ve kukuli favorisi
(2,851 puan) tarafından
Benim kızım izlese bütün çizgi film izler ama korkuyor bu sefer gece uyumuyor ağlıyor ilgim var ama kızıma sebep açmıyorum
0 oy
(1,056 puan) tarafından
Acıyorum ama sesini acmıyorum izlemesin diye akşamlarıda tv 8 yemek yarışmasını sadece acıyorum kavgalı gürültülü program acmam dizide acmam aynılarını yapıyorlar bu sefer cizgi film izlediğinde aynısını yapıyor tv acılsada sessiz olur birde tv acmak istersen cizgi film telefondan acabilirsen eger youtu.be siyah ekran bebek şarkıları yaz cıkar ekran var ama siyah şarkılar calıyor sadece 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Valla Perşembe günü eşimle camdaki kız izliyoruz onun disinda ne sabah ne akşam televizyon acmiyoruz prensip olduğundan değil aklımıza gelmiyor 
0 oy
(13,408 puan) tarafından
Kızım 8 aylık bi kahvaltıda acıyorum 10 dk eşim ise gidince kapatiyorum hemen akşama kadar acmayiz reklam çok ilgisini çekiyor radyo acıyorum ben ses olsun diye 
0 oy
(2,213 puan) tarafından
Ben gün boyu içerideyim izliyorum vallahi sürekli açık bizim TV ama kızım 16 aylık hiç izlemiyor televizyonu bilmiyor Ben de arada gelin evine bakıyorum bazen onlar çok saçmalıyor Kadir ezinli ile en hamarat benim onu açıyorum arada masterchef izliyorum bide 
0 oy
tarafından
TRT çocuk dışında bilgisayardan belli cozgifilmleri acıyorum.. 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
TV açık ama TV çizgi flim haric dikkatini çekmez izlemez 2 yaşında kızım hergun belirli bir saati vardır 1 saat gibi o arada meyvelerin adlarını renkleri sayıları açarım oda ordan ezberledigi çok şey oldu onun dışında açık ta olsa ilgilenmez 
0 oy
tarafından
Hiç açılmıyor tv oğlum  9 aylık dikkatini çekiyor 
0 oy
(16,943 puan) tarafından
Tv en son ne zaman açıldı hatırlamıyorum bile 
0 oy
(3,253 puan) tarafından
Sabahın erken saatlerinde açyoz gece 2 ye kadar 

Oğlum var 2yasini geçti

Ama pek izlemez 
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Bende açık canım maşa ve koca ayının nesinden korktu ki acaba 
(2,851 puan) tarafından
Büyük demek cnm
(6,438 puan) tarafından
Kızım 2 buçuk yaşında ama seninkide 20 aylık ya korkutucu birşeyi yok o çizgi filmin ayıdan mı korktu acaba dedim
(2,851 puan) tarafından
Evet cnm
0 oy
(11,093 puan) tarafından
Acıyorum çünkü ben evde tek kalamiyorum ses olmadan yapamam 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 149 göst.
20 Nisan 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 317 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nurgizem (274 puan) tarafından soruldu