0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (428 puan) tarafından

Moralim yerle bir daha yeni gördüm üreticiside onaylamış araştırdım Türkiye için helal değildir diye içinde varmış daha önce yemiştim sevmemiştim bisküviyi alıp yemem öyle zaten ama daha önce yemişliğim var bi kere ve şuan çok sinir oldum moral 0 iğrenç ya sizide bilgilendirmek istedim 

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hiç yemem 
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ben hiç yemedim zaten yabancı ülke ürünlerinin hepsine bakıyorum içerisine helal sertifikalı ürün yazıyorsa alırım 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Hiç yemedim yemem de iyikide yememisim 
0 oy
tarafından
Aaa ben kaç kere yedim ama bilmiyordum :( birşey olur mu 
(428 puan) tarafından
Bende bilmeden bir kere yedim bidaha yemem
(7,101 puan) tarafından
:) güldüm istemsiz . Padişah ferman buyura . Tez vakit duvar saatinin idamı hazirlana :)
tarafından
Hahahaha ölmek istemiyorum :D
(7,101 puan) tarafından
Zaten padişahlık devri bitmiş :) şansın böyle
(7,101 puan) tarafından
Bir saat ömrüm kalsa ,,saatler bir saat ileri alınır o kadar şanslıyım ki;)
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Gerçek değil canım sadece büskivi daha siyah olsun diye bir madde kullanıyorlarmış firma onu onayladı 
(428 puan) tarafından
Hayır kuzum daha yeni onaylanmış twitterdan resmi hesaptan gördüm bende
tarafından
Helal değil diye açıklama yapmış şirket
(3,818 puan) tarafından
Helal değil diye değil ülekeye göre içeği değişiyor ürünün üstünü okuyun demiş twiti gördüm.
Bu gibi büskiviler her ülkede ayrı üretilir sadece genel olarak formülü kullanılır
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Hiç yemedim çok şükür sevmiyorum bisküvileri
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Ay çok pis hayvan ya aynı fareye benziyor 
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Bu bilginin doğruluğu yok yani firma böyle bir açıklama yapmadı. Sosyal medyada gördüğümüz her habere inanmayalim arkadaşlar isteyen istediğini yazıyor 
tarafından
Post sahibi değilim ama cvb vereyim doğrudur googleye yazın oreo haram mı diye şirketin kendisi doğrulamış haram diye
(2,127 puan) tarafından
Evet şimdi tekrar okudum ve haram diye yapılan doğrulamanın yurtdışı ürünler ile ilgili olduğu yazıyor. Türkiye'deki ürünlerin Türk Gıda Kodeksine uygun olduğu yazıyor.
Bu kadar ihtilaflı bir ürünü tüketmemeyi tercih ederim ama şirket böyle bir açıklama yapmıştır diye yanlış bir bilgi vermemek lazım
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Arada bir skandal atıyorlar ortaya . Negro vardı o daha güzel . Bu neden pahalı Onuda bilmiyorum zengin alsın diye ellam :) 
tarafından
kız ne zekısı ne alaka sımdı :D
(7,101 puan) tarafından
Kız Nero da İtalyanca da siyah demek yazmışlar hep :) . Maşallah aklında tutabiliyordun çoğu şeyi bunu değerlendir kız herkeste olmaz bu zeka
tarafından
o kadarına bakmadım valla napsınlae isimsiz mı versinler adamlar Nero simsiyah bır bıskuvı insanlarda o ısmı vermısler alınmak isteyenler nasıl ısıne gelıyorsa oraya cekıyor :D
(7,101 puan) tarafından
Bencede :) oyum sana ❤️
tarafından
:) cansın bebegım
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Hiç yemedim almadım da

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,068 göst.
11 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ♥️İkRa'M♥️ (1,062 puan) tarafından soruldu

Kategoriler