0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 6 aylık ve hic uyumuyor sürekli mız mız hic mutlu değil 70 kilodan 58 düştüm 6 ay içinde göz altlarim MOS mor uykusuzluk tan isyan değil ama bir bebek hic mi uyumaz uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor tuvalete bile gidemiyorum ev işi zaten yok aktardan anason kimyon ve rezene aldım kaynatıp iciyorum hicbir etkisi yok en son cagre bay bay diyorlar kullanılanip fayda gören oldu mu ya da daha ne yapabilirim helppppp

5 Cevaplar

0 oy
(7,459 puan) tarafından
Diş döneminde kullanmaya başladık tamamen bitkisel içinde sadece ıhlamur melisa ve papatya var uykularını tekrardan düzene sokmamıza yardımcı oldu
(7,459 puan) tarafından
Rica ederim canım he özellikle sormuştum bağımlılık vs yapar mı diye hayır soğuk bitki çayı olarak düşünülebilirsiniz demişti iki tanıdık eczacımıza sormuştuk iki üç güne anca fayda eder uyumadan yarım saat önce ver canım
tarafından
Bağımlılık yapmadığını ama bağışıklık sistemini düşürdüğünü duydum bunun hakkinda bilgi sahibi misin kuzum hic duydun mu
(7,459 puan) tarafından
İçinde sadece ıhlamur melisa ve papatya var canım bağışıklıkla ilgili herhangi bir sorun yaşamadık soğuk bitki çayı sadece
(3,368 puan) tarafından
Ne kadar fiyatı
(7,459 puan) tarafından
Hatırlamıyorum canım eczaneden sipariş veriyoruz tüm ihtiyaçlarımızı toplu olarak
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Bende kullandim saddce uyku saati duzene girene kdar kullandim suan sadece bi gece kullaniyormm o kdar faydasini gorduk bizde
tarafından
6 aylık olduğu için eczacı gece 10 damla ver dedi canım b3nde duzene girene kadar kullanmayı düşünüyorum
(1,265 puan) tarafından
İste cnm her cocukta ayni etki yapmayabiliyor yani olmayabiliyor denemeden bileemzsn oyuzden  duzene  ben. 2 cay kasiyi veriyrum.belki daha az damlatrken yere damliyr cnku  kizimm15 aylk bu arada
0 oy
(141 puan) tarafından
Dün bende  sormuştum artık bende delirmek üzereyim uykusuz yorgun.Ev pis yemek yapamıyorum temizlik yok sürekli kucak.9 kilo artık tasımaktan kol kalmıyo.Yorgunum deyince kimse anlamıyo eşimden başka.akşama kadar evde yatıyon diyolar.Bende kullanmak istiyorum ama emin olamadım.bi arkadaş kullandı asla işe yaramadı.2,5 yaşında kızı doğduğundan beri uyumuyor.öncelikle haftaya hastaneye götürücem ondan sonra damlayı kullanmayı düşünüyorum 
tarafından
Dun gece ilk defa kullandim ama bir faydasını göremedim belki de ilk defa olduğu içindir i sallah tez zamanda rahatlariz kuzum Allah yardımcın olsun
0 oy
(313 puan) tarafından
Canım çok küçük benim kızımda doğduğundan beri ne gece ne gündüz uyur gündüz uykusunu geçtim gece bile ayakta şuan 33 aylık uykuları hala aynı düzelmedi birde 38 haftalık hamileyim hani bana da bir arkadaşım söyledi bu damlayı geçen doktorumuza sordum bana kesinlikle vermemem gerektigini söyledi senin bebeğin daha küçük yani şimdiden bu damla bilmiyorum zaten zamanla uykusuzluğa aliscaksin sabret düzelir dış dönemi atak dönemi felandir derken geçiyor zaman
tarafından
İnşallah kuzum ya eminim herkes geçmiştir bu yoldan cooook bitikim:)
(313 puan) tarafından
Anlıyorum canım hemde çok iyi anlıyorum kızım Nisan'da 3 yaşına giricek hala uyku nedir bilmiyorum hamileyim bütün gece sırtımda bazen artık dayanamayıp oturup ağlıyorum yeter her yerim agiriyor kucağımdan in diye ama işte evlat çocuk ne bilim gecicek bir gün diye kendimi teselli ediyorum bende çok çözümler aradım hatta en son doktorum bitkisel çaylar verdi işe yaramadı o damlayida onermedi güzel bir doktor ne kadar bitkisel denilsede bu tarz damlalar tehlikeli dedi zaten en son doktorumda artık vazgeç kızım düzelmesini bekle dedi :) bende bekliyorum inşallah duzelicek o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama sabret gecicek hepsi inşallah
0 oy
tarafından
Ben kullandım canım burda abartıldığı kadar kötü bir şey değil ilaç diyemiyorum çünkü ilaç değil bitkisel karışımlardan oluşan bir kür gibi alırsan görürsün hatta şişenin içinde bitki parçacıkları görünüyor akraba olan eczacımiza sordum aile hekimine sordum hiç bir sakınca yoktur dediler.ozellikle dış dönemlerin de kullandım şuan bir buçuk yaşında yine aldım hiç uyumuyor sürekli ağlıyor çığlık çığlığa geceleri verince artık sakin bir şekilde uyuyor 
(7,459 puan) tarafından
İnşallah canım gece gündüz kalmıyor valla ya
tarafından
Kuzular dun gece kullandım ama ilk defa diye bir faydasını göremedim inşallah düzenli kullanimda faydasını görürüm
tarafından
Üç günün sonunda etki eder bizde öyle oluyor kullanmaya başlayınca bide canı ağrıyorsa da uyuyamaz
(7,459 puan) tarafından
Çok yeni daha aynen üç günde fayda eder dişi vs ağrıyorsa jel veya o da etki etmiyorsa ağrı kesici ver canım diş ağrısı damak ağrısı çok kötü
tarafından
Diş için dış granüllü kullanıyorum canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 248 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde bbsradrkk (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,470 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde MiracAlpinannesi (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
3 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oksuz06_ (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 59 göst.
17 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oksuz06_ (141 puan) tarafından soruldu

404,089 soru

12,105,320 cevap

36,425 kullanıcı

...