0 oy
90 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (79 puan) tarafından
Kızlar makinada yıkanabilir halı almak istiyorum ama çok fazla çeşitleri var içi süngerli keçeli vs 

Nasil Bi model almalıyım  

Birde önerebileceğiniz sayfa varsa çok iyi olur

1 cevap

0 oy
tarafından
Pelus hali evlenirken aldım evimin tüm halilarini böyle Bi rahatlık yok hem görsel olarak çok güzel hemde at makineye gitsin cinsinden hemde her sene halilari yıkatmaya gonderme gibi bi derdim yok çalışan kadın olduğum için pratiklik önemli benim için ve çok doğru Bi karar vermişim 
tarafından
Ben halicidan almıştım instagramda Bi sayfa var sadece güvenilir olan internet siteside var cocugumun halisini ordan sipariş vereceğim istenilen olcu boy ve ebatta yapılıyor sayfa bu https://instagram.com/reydekocom?igshid=Yzg5MTU1MDY=
(79 puan) tarafından
Teşekkür ederim oğlum sürekli biseyler döktüğü için banada pratik bisey lazımdı
tarafından
Senede 2 kere makineye atar kuruturum genel temizlikte olurda kazara üstüne bisey dokersem hiç uğraşamam silmekle atarim makineye benim yerime o halleder :))))
(79 puan) tarafından
Ne güzel  :) bu attığınız sitedenmi almistiniz
tarafından
Evimin tamamindaki halıları bulundugum yerdeki mağazadan aldım şuan hamileyim cocugumun odasındaki halinin siparişi burdan verdim sadece biraz önce geldi aldığım mağazadan farkı yok aynı kalite aynı fiyat :))))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 52 göst.
17 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Bicirik1 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 2,108 göst.
26 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 181 göst.
4 Kasım 2022 Aile kategorisinde neslihan yilmaz (160 puan) tarafından soruldu

408,011 soru

12,251,101 cevap

37,144 kullanıcı