Kızlar ben bı ise girdim maaşım baya da yüksek eşimden yüksek maaş alıyorum ben bunun konusunu hiç açmadım ve ailem de benden tutupta borç para isteyecek kişiler değil maaşım yüksek olunca eşim annenler gelipde borç para istemesin vermem dedi ben bunu yuttum kavga çıkartmamak adına aradan zaman geçti 5 6 ay kadar eşimin babasınin yaşadığı ev var bizden uzakta tek yaşıyor bu başladı evi yaptıracm demeye şuan benim 4 aylık bebeğim var ve ben işe gidip calisiyorum tek maaş yetmiyor diye ben yavrumu bırakıp işe gidiyorum bu gelmiş bana o köydeki evi yaptıracam diyor evimiz falan da yok evim olsa eksiğim olmasa eyvallah ama bana sizinkiler borç para istemesin kimseye borç veremem deyip de babasının evini yaptircam kelimesi bana çok koydu çok ama çok sinirlendim ya insan yalandan bile olsa sorar yani sence yapalimmi edelimmi gibisinden bende sinirlendim köydeki evi yaptırmaya kalkacağını otur da önce bı ev al sonra babanın evini düşün dedim haklı degilmiyim Allah aşkına ben 4 aylık bebegimi babasının oturduğu evi yaptırsın diye mi bırakıyorum bakıcıya sabahın 6 sında evden çıkıp ise gidiyorm durumum olsa bebeğimi birakacak halim yok ben keyfi çalışmaya da gitmiyorum para yetişmiyor diye gidiyorum 2 çocuğum var ihtiyaçlarını karşılayamıyorz diye gidiyorum bu gelmiş bana evi yaptıracm diyor çok sinirim bozuldu oturup agliyacagm nerdeyse saygısız insan yalandan da olsa sorar yani maaşı bile hiç dokunmadan ona veriyorum içinden 1500 ayiriyorm kendime o kadar söyleyin Allah aşkına ben nerde hata yapıyorum para mevzusu olmasın diye hiç sesimi çıkartmiyorum alınır üzülür diye ama gelse onun yaptığına bakın çok canım sıkkın akıl verin lütfen yoksa çok büyük kavga çıkaracağım .