0 oy
319 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (829 puan) tarafından
Bebek eşyalarına genel bı bakayım dedim ne durumda herşey ateş pahası ne olacak bu çocuklu ailelerin durumu insanlar çocuklarına nasıl herşeyi alacaklar 

9 Cevaplar

0 oy
(2,764 puan) tarafından
Şimdi ucuz ne var da canım herşey öyle maaşa zam yapıldı güya herşeye gelecek yine zam 
(829 puan) tarafından
Aynen öyle
-Reklam-
0 oy
(578 puan) tarafından
1 kilo peynir 150-200 liralarda kuzum sadece çocuk değil ki herşey ateş pahası oldu
(829 puan) tarafından
Herşey çok pahalı herşey
0 oy
tarafından
Aynı postu ben açacaktım vallahi bugün eşim sormuş sezeryan doğum fiyatları ne diye 12 bin olmuş (özel hastane)yeni doğan bebek kıyafetleri o kadar pahalı ki 20 liralaya aldıklarım bile cep yakıyor artık çocuk doğurmak bile zengin işi oldu 
(13,812 puan) tarafından
Avcilar anadolu hastanesi. Bende 34 haftaligim :)
(7,447 puan) tarafından
Oo çok olmuş zam allah yardımcın olsun valla ya

Maşallah bişey kalmamış cinsiyet ne :) ilki ne :)
(13,812 puan) tarafından
Aynen bisey kalmadi valla ay sonuna bekliyoruz sezeryan zaten. Ilki erkek bu kiz :) senin ne
(7,447 puan) tarafından
Aynen bizde bekliyoruz bakalım :) bir oğlum var ikinci oğlumda geliyor çok şükür :)
(829 puan) tarafından
Kesinlikle öyle valla
0 oy
tarafından
Kızım 11 yaşında bi mont alim dedim 700 TL alamadim bakalım Rabbım yardım etsin
(829 puan) tarafından
Öyle valla amin inşallah.
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Öyle valla yenıdoğan takmları falan en kötüsü 100 tl dem baslıyo alsam bı dert almsan bı dert
(829 puan) tarafından
İnsan ne yapacağını şaşırıyor
0 oy
(7,407 puan) tarafından
Bir buçuk yıl öncesine kadar çalıştığım mağazada hastane çıkışını 10parca bu arada yüzde yüz Pamuk bide en pahalı 85 ile 100arasiydi şuan  qynilari 700  ile 500qrasi gerçekten çok pahalı olmuş takımlar en kralı 70liraydi şuan en dandigi 70e alıyorsun rabbim gerçekten  yardım etsin 
(829 puan) tarafından
Valla çok pahalı herşey alinmasa olmuyor
0 oy
(3,571 puan) tarafından
Alamıozki herseyi 2 çock var ihtyç çok bunada şükür daha çok zamlanmasında
0 oy
(13,812 puan) tarafından
Herseyi birbirimize veriyoruz valla buyuyen digerine veriyo:)
(829 puan) tarafından
Nasıl olacak bu pahalılıkta insan bilmiyor
(13,812 puan) tarafından
Valla oyle Allaha sukur esim turkiye sartlarina gore cok cok fazla kazaniyor. Istedigim herseyi alabilecek gucteyim ama almiyorum canim. Ablam eltim esimin yengesi herkes veriyor kuculenlerini hep oyle buyuttum valla
(829 puan) tarafından
Bizim şartlar kısıtlı yeni ev aldık çok borcumuz var . Eşim rahatsız ameliyat olması lazım ameliyat olursa şimdi ki işinde çalışamaz  o da ameliyatı borçtan dolayı erteliyor midesine falan vuruyor rahatsızligi  ilk kızımda a dan Z ye herşeyini annem aldı bunda da annem para göndereyim al dedi de onların borcu var onlarda ev aldı çok ondan almak istemiyorum ikinciye hamileyim . Bakalım ne yapacağız cidden herşey çok pahalı tüm para borca gidiyor hep
(829 puan) tarafından
Bizmkinde görümcem kızının kuculenlerini verdi Allah razı olsun da eski püskü yırtık hep giyilecek gibi değil
0 oy
(264 puan) tarafından
Gercekten cok pahali hersey 3 cocuk var onceden bi kislik alisverisine giderdik cocuklara falan dunya malzeme alirdik hic gozumuze gelmezdi simdi bi alisverise cikiyoruz ucunede bikac parca aliyoruz en az 3bin tutuyor allah herkesin yardimcisi olsun
(829 puan) tarafından
Valla bı kızım var Ekim ayında birkaç parça giysi aldım 1000 TL tuttu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 344 göst.
0 oy
1 cevap 177 göst.
0 oy
8 cevap 318 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde persil (35 puan) tarafından soruldu