Ha yakınımdan bir örnek de vereyim size. Benim teyzem bundan 17 sene önce kendi evinde kendi yatağında aldatıldığını öğrendi, ne mesleği vardı ne okumuşluğu ilkokul mezunu bir kadın, öğrenir öğrenmez tek celsede boşandı 1 kızı vardı bosandiginda ve cebinde o zamanlar 1 lira parayla çıktı o evden. Gidecek yeri bile yoktu dedem vefat etmişti baba evi yoktu kardeşlerine geldi ama ne kadar durabilirsin ki hepsi evli barklı çocuklu insanlar. Ne zorluklar çekti o kadar iyi hatırlıyorum ki orada burada 3 kuruşa çalıştı, sabretti ama sonunda yüzü güldü. Şimdi hem bi ev sahibi oldu, hem düzenli bir işi var, bir de 45 yasinda açıktan liseyi bile bitirdi, suan da annesiyle birlikte yasiyor, hic evlenmedi bile basima bela istemem diye, kendi ayaklari uzerinde durdu, hep sukretti ve Allah fazlasıyla karsiligini da verdi. Boşandığı adam da şimdi kendi gotunu toplamaya çalışıyor, hastalıktan kurtulamadı. Teyzem bu hayatta bana hep örnektir. O yüzden diyorum ki çekmeyin cefayı, sağlıklı olun dua edin yeter. Başkaları için de hep güzel dilekleriniz olsun. Kimse sizden ve çocuğunuzdan daha değerli değil.