0 oy
1,713 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar dun konu actim esim beni aldatmis watsapta numarayi aldim. Bu kadinla ikinci konusmasi. Sizce bu kadina watsaptan yazsam ve ya arasammi azina tukurucem. Ha simdi esine yap diceksiniz ona ayri buna ayri yapicam. Kadinin numarasini arkadaslik sitesine yazdim kendi gibiler ona msj atsin diye bekar birini bulur kendine adi. Simdi ben bu kadina msj atip icimi rahatlatsam mı sizce ne yapsam siz olsaniz ne yapardiniz ?

(Ayrica millet ona yazdi aradi ama o ne numarasini degisti ne watsabini sildi hosuna gitti galiba )

36 Cevaplar

0 oy
(14,749 puan) tarafından
Evliler tatlı geliyor bazısına 

Eştim demişti  yüzük takan erkekler bile daha çok dikkati çekermiş bu tiplerin sahiplenici diye 
tarafından
Tövbe tövbe ya yeminle yeni duydum sahiplenici demek. Beyinsizler bu adam evlendigi kariyi sahiplenmiyor senimi sahiplenicek
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla ben senin yerinde olsan sessizce işimi hallederim dün sana da demiştim eşim ise gidince kilidi değiştiririm bi de karakola gider uzaklaştırma alırım sonra gider mahkemeye veririrm donuna kadar da alırım kadınla işim olmaz o kadında senin kocan gibi kaç tan vardır kim bilir belli kadinin yolu hiç muhattap olmam asla da ne eşimle ne o kadınla tek kelime etmem unutma insanlarin en nefret ettiği şey muhattap olunmamaktir hiç muhattap olmam görmemiş gibi yaparim ilk nafakyla da tatile giderim çocuğun geleceğini de karıya kıza yazarken düşünmedi şimdi düşünsün ben keyif yaparım o köpek gibi çalışır bana bi ömür 
tarafından
Keske dedigin gibi olsa ya hayalimde olan o. Ama gercege dokemezsin kolayca neye degistircem kilidi. Ev benim diye kapiyi acmaya kim gelir polis degil mi ? Kendiside bu ise ne yapicam ? Bebegimle markete gidemiyorum daha kenarda bes kurusum yok. Bu dediklerin hep para ile olur bunun mahkemesi var evin kirasi var gideri var bebrk var bunu yaparsam bunlari adam karsilarmi sence ? Mahkeme dedugin cekismeli olur oda bilmem kac yil oldan sonra alirsin nafakayi hayatindan verirsin bilmem ne kadar uzuntuden yani kolay degil dedigin. Ben korkak biri degilim ama yapicagim seyin mantiga uymasi lazim.
tarafından
Bence en mantıklısı bu sen devlete siginirsan hepsini onlar hallederler maddi imkan da sağlarlar boşanma davasını da bütün masreflari eşinin üzerine gonderebiliyosun dilekçe veriyosun bununla ilgili bacım aç kalmazsın korkma nolcak böyle o adamın ekmeğini yemek içinden gelecek mi yanında yatmak içinden gelecek mi bi tas çorba önüne koymadan olmaz bi temizlik yapsan ona da hizmet etmiş Olcan içinden gelecek mi düzelecek olsa affet bacım çocuk var derim ama bu kaç olmuş böyle böyle o adamın ysnida en son delirirsin gördükçe için almayacak her geçen gün tiksinieceksin ve sana bişey diyim mi işin en kötüsü ne biliyo musun bu aldatmalar bitmezse ilerde normal bişeymis gibi tepki vereceksin
0 oy
(116 puan) tarafından
Canım o arkadaşlık sitesi dedin nerden bakılıyor bitane numara var oraya vereceğim 
tarafından
Nete yazarsan arkadaslik sitesi diye cikiyor hemen bir tanesine kayit olup yazarsin
tarafından
Sen kimin icin yapicaksin
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Canım geçmiş olsun ömrün boyunca unutamayacağın bişey yaşamışsin üzüldüm senin adına kadına yazsan da dovsende bişey değişmez işin kötü tarafı evli olduğunu biliyorsa kadın arsızdir nedesen fayda etmez boş yere muhatap olma derim kendini küçük düşürme allahindan bulsun ikisi de kim bilir kocan ne yalanlar söylemiştir emin ol çok gördüm çevremde aldatan erkek ne yalanlar söylemişler karıları hakkında karşındaki kadında inanmış bazı kadınlar da gurur vardır açar konuşursun özür diler bazısı vardır bütün suç sende gibi sana saydirir 

Ama sen yinede aramak istiyorum dersen içimde kalmasın dersen ara ama burda tek suçlu sana ihanet eden eşindir hesap sorulması gereken kişide o :((
(1,125 puan) tarafından
Valla bacım içinden aramak geçiyorsa ara bende olsam bende arardım açıkçası içimde tutamam ama bağır çağır konuşma düzgünce sor eşimle ne zaman tanıştınız evli olduğunu biliyor muydun neler yaşadınız her şeyi sor en ince ayrıntıya kadar
tarafından
Numarami o ahlaksizla paylasmak istemiyorum iste yeni numara alicam
(1,125 puan) tarafından
Diğer postuna baktım canım daha önce de yapmış dost acı söyler ama durmaz bu adam kadını boşuna arama eşine arat konustur bakalım ne diyecek karimi seviyorum bidaha beni rahatsiz etme senin yüzünden yuvam yıkılacak falan desin diyebilecek mi bu kadin gitse eşin başkasını bulur kadindan çok ne var canım
tarafından
Diyemez srfsiz picin teki cunku azina tukurdum adi
(1,125 puan) tarafından
Aaaa o zaman kadına bişey deme canım kocan durmuyorsa hangi bı kadınla boşa konuşacaksın ki ne deyim Allah yardımcın olsun kim bilir neler demiştir ne hikayeler anlatmıştır şimdi
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ne mesajı çağır bi yere saçını başını yon esinde selfie at sonra otur asagi kapı kilidi değiştir
tarafından
Dedigin gibi olsa keske :/ hayali biraz. Bebegim kucuk kime birakcam kariya gel desen gelirmi saniyorsun belkide yasadigimiz sehirde bile degil.
0 oy
(135,792 puan) tarafından
once seni aldatana eşim demeyi birak daha sonra kadina yazcana ilk aldatan adamin hakkindan gel onu rezil et herseyde baska kadini suclamayalim ilk once sana bunu yapami sucla ve tum suc kocanda once bunu hallet evli erkek neden bu halti yiyo onun hesabini sor
tarafından
Dil aliskanligi sende bir onumu grdun heryerde srfsiz yazmisim zaten. Hakkindan gelicez dusunuyorum iste parlak fikir cikar diye yazdim buraya zaten
once onu hallet o kadin zaten en sonki kolay olan is bak birisi vardi burda kocasi yazismis ss alip wp durum yapti aile gruplarins falan atip rezil etmisti
tarafından
Iyi fikirmis ama bu yazismalari silmis engelde gordum numarayi
tuuh keske silinmeden ss alsaydin
tarafından
Aynen ama sonradan farkettim gitti oyle
0 oy
(2,987 puan) tarafından
Hadi eşin evliyim mutlu değilim falan diye kadını kandirmissa .. kadın sana demeyecek mi kocana sahip çıksaydın diye kadında konuşur erkek de konsuurz şeref namus karakter olmadıktan sonra.. bence saçmalama yok numara dağıtitim ne yaparım diye onu dağıtsan kocan bir baskasi ile konuşacak burda sorun kocanda 
tarafından
Kadin nerenin köpegide bana sahip ciksaydin dicek kendisi ****** barinagimi ahlaksiz kari.
(2,987 puan) tarafından
Bacım senin kocanda aldatma karakteri var o olmazsa başka kadın olacak kocana çözüm bul sen
tarafından
Ya zaten burda sorun kari degilki benim kocada is yok biliyorum ama insan ister istemez kiziyor ikisinede
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Yapacağını yap sonra boşa bu kadar rezillikten sonra aynı evde yaşamaya devam etmemelisin bence
tarafından
Cok zor iste suratini gormek istemiyorum ya odaya kapanmak istiyorum sefsizi gormemek icin
(6,437 puan) tarafından
Boşanacaksın senin eşin yine yapacak bu kadın olmasın başka kadın ve sen böyle davranıp illegal şeyler yaparsan ceza alırsın çoçukların ortada kalır git kadın sığınmaya gerekirse aldatan insanla aynı evde kalman doğru değil nasıl olsa muhtaç diye yapar durur aklını başına topla canım bak numara yazma ile kadını dövme sövme ile bu yaşanılan da unutulmaz kocanda akıllanmaz
0 oy
tarafından
Yazma demek kolay geliyo ama uğraşma çünkü kendini bi b.k sanıp daha da hirslancak daha da musallat olur hem sana hem kocana hemde kocan kendini bu b.k sanat beni paylasamadilar diye görmezlikten gel ikisini de özellikle eşini ölü gibi davran hatta
tarafından
Oyle yapiyorum dunden beri zaten aynen
0 oy
(18,724 puan) tarafından
O kocaya tekmeyi basmadığın müddetçe ne yapsan boş 
tarafından
Basicazda zamanla birden yapamam ki bebek var
(18,724 puan) tarafından
Umarım hakkında hayırlısı olur çünkü böyle yaşamak çok zor
tarafından
Amin sagol
0 oy
(1,118 puan) tarafından

Sen o kadini buraya getirsene gerisini dusun me biz hallederiz :alien:

tarafından
Sence bu tipler buraya gelirmi fare gibidir simdi karsima ciksa yeter nasil agzi burnu yer degistiriyor.
(1,118 puan) tarafından
Canim bosanmak kolay.  Degil. Allahim yuvaniza huzur versin. Rabbimin mucizeleri cok.   Dayan canim.    
Ben yasamadim ama. Siddet sinir var ama ickisi kumari yok.  Cokta sever. Insanin kelimelerinden bile anlarsin ya oyle.  Ben ölmus cocugumun ustune kurana bile yemin ettim.  Eger aldatirsan beni kaybedersin diye.  5 senedir birlikteyiz bir yalnisini gormedim.  Belki de yapmicagini bilerek yemin etmisimdir.  Ama seni anliyorum kimse mukemmel degil.   Yazmap dedigin seyleri yapabiliyorlar
tarafından
Iste insanun haljnden anlayip yorum yapan kardesim tesekkur ederim evet kolay degil. Ama bir care bulucaz insallah
0 oy
(5,207 puan) tarafından
Ne geliyorsa say agzına burdakler olsa acaba kadının bi sucu yoktur deyıp kadını tamamen görmezdem mmi geelcekler. Belki bilmiyodu ama belki de biliyodu. Bilmiyorsa öğrensin
tarafından
Biliyor kadin. Aynen anca atip tutuyorlar yasayan bilir. Ben aldatildim diyorum kadin gelmis niye numara dagittin diye hesap soruyor gelde cildirma. Hesap vericek yer burasi sanki. Ya sanane ne yaptiysam yaptim degil mi kendi basina gelse bilmem neler yapar .
(5,207 puan) tarafından
Yani ben yadamadıım yasatmasın da Allah ama empati kurabiliyorum. Kadının bana karsı bi sorumluluğu yok deyip geccek değilsın.
0 oy
(262 puan) tarafından
Diğer arkadaşların da söylediği gibi yaptığın suç malesef  ama yapmışsın madem o kadın kadar esin de suçlu o zaman onun numarasını da yaz ona da kendisi gibi karaktersizler yazsin. Boşayamam diyorsun ama bu kocanın ilk yaptığı bisey de değilmiş, bu böyle gider, bu kadın gider başkasını bulur kocan müsveddesi. Kadınla istersen bizzat konuşup ağzına geleni söyle derim ama senin asıl halletmen gereken kişi seni defalarca aldatan o adam olmalı. Bu durum da ne yapacaksin ki bir süre sonra yine aynı şeyleri yaşarsan eğer ne olacak sürekli o adamın konuştuğu kadınları mi ifşa edeceksin. Kadın bitmez ki, ya bosayacaksin Ya da nasıl ki eşinle hala yaşamaya devam ediyorsan o kadınlarla da muhatap olmayıp sineye çekeceksin. Kısacası, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin, başka Bi yolu yok.
tarafından
Gutmeyi dusunuyorum sonradan bu diyardan gidicem. Burada hayali konusuyor millet olmuycak seyler soyleniyor. Kendi basina gelsin yasasin cani yansin sonra beni anlarlar.biraz empati ilede anlayabilurler illa eşşekten düsmeye gerek yok.
0 oy
(13,419 puan) tarafından
Yaptığın yasal suç. İkisi ayrı criminaller dikkat et 
tarafından
Sordum mu pardon hangi suç diye ?
0 oy
(149 puan) tarafından
Tm madem yakaladin arasaydin o siteye neden koyuyodn senin yaptığın farksız degl ki erkeğin aldatma sebepleri eşleri ile sorunudur sende eksik o kadından olan bişi varsa ilgisi olur ne olursa olsun eşinde kizdann farksız degl onun numarası da yaysana yayamazsin çünkü eşin karşındaki de seninle hemcinsin belki de evli olduğunu bilmiyor belki de eşin ne yalanlar döndüruyor senin yaptığın da saçma umarım kadın seni polise vermez bu konuda önce kendin ogrenseydin sonra yapsaydın kendi kendini yaktın 
tarafından
Farksiz degil derken ikisini birbirine karistirmak akil kari degil. Evli oldugunu biliyor. Ya pardon da bu kadini ne kadar masumlastirdiniz ya hayretle okuyorum yorunlari sanki buradakiler o kadinin yerine gecmis gibi :D anneler toplandik gibi bir site degil gibi :D aldatan kisi masum oldu aldatilan ben suclu oldum :D verirse versin polise sanki kafam calismiyor o kadar.
(5,207 puan) tarafından
Bişey dicem ya nasıl normal geliyor size de "belki sende ekaik olan onda vardır diyoraunuz" eksikse bosar karısını yenisini alır. Her kadın o zaman eksik dıye mı aldatıkıyor
(149 puan) tarafından
Evet hayatım sen kocana yeteri kadar ilgi verip mutlu etmezsen çamaşırını yıkayıp mutlu etmezsen bosamaz aldatır sonradan bosar yapck bişi yok malesef
(5,207 puan) tarafından
Neyse ki cıkar iliskisi değil bizimkisi arada sevgi saygı var
(149 puan) tarafından
Diyorum ya değer olmazsa ilgilenme sevgi saygı da olmuyor seven değer veren ilgilenir değer verir vakit geçirir bu olmazsa kadında başka erkeğe erkekte başka kadına gider :/

İlgili bir soru bulunamadı

412,083 soru

12,405,460 cevap

44,582 kullanıcı

Kategoriler

...