0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (1,419 puan) tarafından
Kizlar oğluma uyku tulumu önerisi istiyorum. Gece üstünü çok aćiyor gerçi uyku tulumu o kadar sicak tutar mi emin değilim. Lcw de var begendim bi kac tane var mi ordan alip memnun kalan. 

Bide uyku tulumunun içine normal kiyafetleri giydiriyormusunuz yoksa atletmi oluyor sadece

3 Cevaplar

0 oy
(25,198 puan) tarafından

Canım ben bunu kullanıyorum oğluma kız için yazıyo ama alakası yok çok güzel bir yeşil renk tonu var. Resmen onsuz yatamaz olduk aşırı açar üstünü bu 2.5 tog o kadar rahat ki odanın peteği kapalı hatta cam bile Aralık oluyor bazen evim çok sıcak olur hiç üşümez oğlum. Kesinlikle bunu tavsiye ederim. 16-18 derece oda sıcaklıgında bile sıcacık tutuyor. Bizim ev genelde 21-22 derecelerde oluyor. Birde alırsam mutlaka büyük beden al bundan mesela oğlum 32 aylık 15 buçuk kilo 99 cm ben 3-4 yaş aldım tam güzel oldu seneye bir tık kısa kalır belki. İçinden hiçbirşey giydirmiyorum sadece atleti var çıtçıtlı. Birde mağazadan al ben 230 TL ye aldım mağazadan sitede 350 tl

image

(1,419 puan) tarafından
Evet çok guzel unisex bi ürün gördüm bunu sitede. Yeterince sicak tutar mi diye şüphe ediyordum bende. Yakin zamanda mi aldin canim yoksa geçen sene falan mi aldin magzalarda varmidir acaba. Ben ankaradayim ankamall evime yakin akşam gidip bakiyim olmazssa
(25,198 puan) tarafından
1 ay oldu canım alalı önce kücüğünü almıştım baktım bacaklardan kısa kaldı onu sattım dolapta sonra bir büyüğünü aldım
-Reklam-
0 oy
tarafından
LCW aldım cok memnunum ıstıyor kızımı gece ustu hep acık yatar
(1,419 puan) tarafından
Evet sicak tutuyormuş herkes memnun kac tog sizde ki acaba
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Yorni al büyük yaş al pijama oluyo içinde inan o pamuklu yorgan gibilerden katkat iyi bende mavisi var kızım kullanıyor en başından keşke bunu alsaydm dedm uzunca zaman giyer 
(1,419 puan) tarafından
Kac tog acaba sizde ki
(6,853 puan) tarafından
2.5 ama öle yorgan degl ince polar çok iyi ağlı bacak arası geniş sıkmıyor kolları bilekleri lastikli büyük gelirse katla 28 aylık 4 ,5 yaş aldm çok ideal seneye öbür seneye kollarına ek olur yine boydan olur cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 122 göst.
27 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hamisanne. (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,982 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 166 göst.
30 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Popcornnn (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,121 soru

23,689,410 cevap

310,820 kullanıcı

...