0 oy
123 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar evden çıkasim gelmiyor ama evde durasimda yok herşeye aglayasimvar kendimi kimsesiz hissediyorum iki çocuklu bir anneyim eşimi çok seviyorum ama nedense ona bile sinirliyim bana yaptığı birşey yok adamın sürekli işte güçte sabah gider akşam gelir bilmiyorum bebeğimi emziriyorum bu aralar sütte sıkıntı yaşıyorum o da beni çok üzüyor çok değişik bir ruh halinde yım büyük oğlum hiç durmayan bir çocuk en ufak şeyde ona kızar oldum eşime piskolojim bozuldu bir poskologa gidim dedim 700 TL ymis ruhen bir daralma yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kimim kimsem de yok konuşacak ne yapabilirim bilmiyorum 

1 cevap

0 oy
(6,849 puan) tarafından
Devletin psikologuna gitsen Cnm . Stres yapmışsınız yorulmussun iki de çocuk olunca bir de eş normal bunları hissetmemln. Zaman ver kendine herşey olduğu kdr olsun sen çocuklarına kendine bak yeter 
tarafından
Bunaldigimi hissediyorum eşimi çok seviyorum oda beni çok seviyor elinden gelen herşeyi yapıyor biliyorum ama ben onun ruhen bedenen ihtiyaçlarını karşılayamıyor um içimden hiç birşey yapmak gelmiyor eşim dışarı yönelir diye korkuyorum ama elimden biseyde gelmiyor daralmış hissediyorum
(6,849 puan) tarafından
Çocukları birakcagn kimse varmı bı tatil yada evde bile vakit geçirmeniz çok iyi gelir
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 261 göst.
0 oy
4 cevap 228 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 197 göst.