5 aydır cocugunu aramadı sormadı mahkemeye sürekli yalan beyanda bulundu siddetten dolayı çekişmeli boşanma davası açmıştım hasta oldu kaç defa e nabızdan bakıyo mahkemeye yazıdırıyo bakamıyo cocuga sürekli hasta oluyo diyor ama lafta hep bir kere gelip cocugumda nasıl neyi var iyi mi yada bi görüntülü görüyüm demedi hiç ben en basında istediğin zaman görebilirsin seninde çocugun dedim ailemde hep o yönde konuştu gelmedi sormadı nasıl babalık bu dedim hep mahkeme yeni karar verdi bu hafta sonu izni var görmeye gelebilir belki oda yani sanki babası değilde başkasına vericekmişim gibi oğlumu sürekli yanımda 18 aylık çok kötü oluyorum düşününce 5 dk bile ayrı kalmak istemiyorum oğlumdan oğlumda tanımıyo bilmiyo babasını tam öğreneceği zamandı sımdı görse yabancılar aynı evin içindeyken cok korkardı ondan bagırdıgı için sesi çıkmazdı yavrumun cocuk kendi kendine oynardı ses yapma derdi minik bebeğe bile oğlum için bu ayrılık kararını hemen aldım son siddeti olunca şimdi nasıl olucak bilmiyorum tedirginim yaşadıklarımdan dolayı oğlum o evden ayrıldıktan sonra kendine geldi 7 saat izninde baska ile götürürse aglarsa getirmezse bin şey kuruyorum kafamda dua eder misiniz bizim için
Önceki hesabım girmeyeli baya oldu şifre yanlış yenileme yapamadım o yüzden yeni hesap açtım
1,493,405 soru
24,400,602 cevap
350,110 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın