Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin kardeşleriyle ilgili
0
oy
613
göst.
6 Ocak 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kizlar benim eşimin 9 kardeşi var beni çok severler çok değer verirler sağ olsunlar eşim de öyle zaten eşimle cok isteyerek severek evlendik ailesi de benim kiymetimi herzaman tuttu ama bir görümcem var bana karşı çok çok saygısız çok terbiyesiz evlendigimden beri çok problem yaşadım onunla hep eşimin kaynanamın ve kayinlarimin diğer gorumcelerim hatrina sustum ama bu kız sadcee bana karşı böyle terbiyesiz değil kendi ablalarina abilerine karşı da böyle geçen gün yine bana terbiyesizlik yaptı tadimizi kaçırdı ben bebeğimi aldım kaynanamın evinden çıktım geldim eşimde peşimden geldi ama hepsi yalvardı gitme diye hepsi ona laf söyledi kaynanamla kaynım da peşimden eve geldi gönlüm kalmasın diye. Kaynanamla eşim diğer gorumcelerim onun yüzünden bidaha gelmeyecek misin onu adam yerine koyma biz hepimiz seni fok seviyoruz burası senin evin sen bu evin kizisin o gidici diyorlar ama ben çok kiriliyorum içimden hiç gelmiyor gidip o kızın yüzünü görmek çok zoruma gidiyor ben yengesiyim bana karşı hep terbiyesizlik yapıyor siz olsanız gider miydiniz ne yapardınız? Bu arada küçük bebeğim var bebeğime de çok düşkünler nasıl yaparım bilmiyorum bu kız çok büyük sorun huzur bozuyor abilerinden dayak yiyor olmuyor konuşuyorlar olmuyor hiçbir şekilde akillanmiyor
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
0
oy
6 Ocak 2023
Anneadayadayi
(
1,636
puan)
tarafından
cevaplandı
Ee daha ne ben olsam asla takmam herkes değer veriyor sana bir kişi bermiyydiye gitmemezlik yapmam yani görme muhatap olma bu kadar basit
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu da çok denedim sonra pişman olup benden özür diliyor birdaha yapmiycam diyor ama birkaç ay sonra tekrar hepimizin huzurunu bozuyor onu görünce tiksiniyorum artık ki gerçekten haklıyım normalde yapıcı biriyim yıkıcı olma taraftarı değilim ama bilmiyorum eşimin de onunla konuşmasını istemiyorum artık gitsem bile ikimiz de konusmayiz
6 Ocak 2023
Deryazeyneperen
(
781
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim öz ailesini saymayan seni sayar mi hakliyken haksız olma değerlisin kaybetme değerini onunla mesafeli ol sadece barissanda
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Ocak 2023
2323
(
2,173
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence git sen yine diğerleri seni seviyorsa değer veriyorsa sen onu takma. Yaşı kaç bu arada o görümcenin bana Ergen gibi geldi de
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Diğerleri çok severler beni bende onları ama bu kız çok farklı birşey Allah kimsenin evine nasip etmesin böyle bir kızı 20 yaşında
6 Ocak 2023
2323
(
2,173
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte her evde bitane böyle ipe sapa gelmez biri çıkıyor yapacak bişey yok canm ama bence sen takılma ona küçükte değilmiş niye öyle yapıyor sana karşı anlam veremedim demekki mayası bozuk ondan galiba:/
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Ablalarina abilerine annesine karşı da böyle terbiyesiz kuzum annesi bana dediki kızım sadece sana böyle değil bizim hepimize saygısızlık yapıyor keşke olmasaydi böyle bı kızım nolur onun kusuruna bakma bizim için görmezden gel diyor
6 Ocak 2023
2323
(
2,173
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayyy tövbe yaa boşver sen bak kaynanan da seni seviyor daha ne olsun sen takma o görümceni ne yapabilir ki boşver, seni gıcık eder en fazla sende onu et, aynı şekilde karşılık ver altta kalma bence oda anlar belki azcik aklı varsa tabi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla okadar sevenim varken onu bokk yerine bile koymam giderim muhattabima almam gormezden gelirim bi bokun ugruna niye okadar kisiyi uzuyon bacı uzulmusler bak sen gittin diye
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana çok büyük terbiyesizlik yaptı ama gerçekten kabullenemedim burama kadar getirtti artık bunca zaman hep yuttum diğerleri için biraz sakinlesmem gerek 1 hafta daha gitmeyim sonra yine giderim herhalde çünkü diğer gorumcelerimi kaynanami çok özlüyorum bugün yine geldiler yanıma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
Ajangadget
(
1,328
puan)
tarafından
cevaplandı
Takma canım. Konuştuğunda duyma bile hani duvar muamelesi yap. İt ürür kervan yürür hesabı olsun. Herkes ne mal olduğunu biliyormuş ve seni sevip değer veriyorlarmış nasılsa.
4 önceki yorum göster
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle bebeğime çok düşkün izin vermicem mahrum kalsın yeğeninden
6 Ocak 2023
Ajangadget
(
1,328
puan)
tarafından
yorumlandı
Al işte bak sana onu catlatmak için fırsat... Yaşı kaç bunun. Biran önce evlense de herkes rahatlasa
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
20 yaşında keşke evlense kaynım diyor ki ilk isteyene verecez bu kızı abileri bile nefret etmiş ondan ama bekar ablaları var o yüzden vermiyolar yaa o gitse varyaa gül gibi geciniriz sorunlu hiçbir günümüz olmaz huzur bozan tek kişi o
6 Ocak 2023
Ajangadget
(
1,328
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay nasıl bı insanmis öyle. Bu evlenince de gecinemez kalır başınıza
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynanam yanıma geldi dediki kızım ben bununla ne yapacam baş edemiyorum yarın öbür gün bana bişey olsa kimse bakmaz dedi bende dedim ki annem Allah gecinden versin ama ben böyle birini evimin eşiğinden sokmam yeter artık bu kızın arsizliklari katilanamiyorum çekmek zorunda da değilim dedim oda haklısın kızım ben ne diyim ki dedi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Madem herkes seni tutuyor sende o kız yokmuş gibi davran
1 önceki yorum göster
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ayyy Kıyamam yaa atlasa serum fizyolojik yap bol bol emzir atesi falan cikmadikca yada öksürüğü cogalmadikca götürme hastaneler berbat berbat
Ali içinde siyah turpun içini oy bal koy bir gece beklet bi kac gün bir yemek kaşığı icir
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle yapıyordum zaten son zamanlarda konuşmaya başlamıştım çocuğum oldu diye geliyodu seviyordu falan ama eskiye donucem tekrar
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Atlas beni birakti kusum malesef sutte kesildi gitti sıksan cok az damla damla cikiyo okadar aliye ilac aldim nane limon falan babasi bi limonuu sıkmış direk suyunu icirdi atlasada eczaneye sordum ilac verdi cay kasigiyla veriyom iburamin zero
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Kiz bu iburamin zero iki 7yas altına kullanılmiyor
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Doktorlarda bunu veriyomus olcekle degil cay kasigiyla veriyom kusum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Ne yapiyir terbiyesizlik canim. Valla iyi cesaret o kadar kişiye karşı böyle yapması
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
birtost
(
612
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya kız naparsa yapsın abilerinden dayak yerken susuyosan hem cinsim olarak utanıyorum senden.
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Asla susmam çok ellerinden almisligim var olurmu öyle şey
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
Miniklerin annesi
(
1,025
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen daha ne istiyorsun herkes senden yana görmezden gelsene ne insanlar var buna rağmen ailesini savunan
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu düşündüğüm için çoğu zaman alttan aliuorum canım zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
Kucukhanim1710
(
3,104
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam öyle birinin hakkından gelirim hiç de pabuç bırakmam. Sende onun gibi saygısız ol demiyorm ama saygıni bozmadan cevap verebilirsin. Üstelik sana karşı değil herkese karşı boyleymiş. Seni de herkes gibi bezdiremeyecegini öğretmen lazım.
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten ben ona pabuç bırakmadığım için hazmedemiyor en son böyle terbiyesizlik yaptığında eşim onunla aylarca konusmadi çocuğum olunca barıştık şimdi yine böyle yaptı ben çıkıp evime gelince bana özür msji atmış güzel yengem sen beni yanlış anladın özür dilerim benim lafım sana değildi sinirimden yaptım vs ama cvp dahi yazmadım gelen geçen onun yüzüne tükürdü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
ikbal
(
53,443
puan)
tarafından
cevaplandı
ne yapıyor ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
O kadar şanslısın ki eşin kayınvaliden ve diğer görümce ve kayınların iyi insanlarmış. Ya onlar da o kız gibi edepsiz olsalardı yada ona hak verip seni ezselerdi. Ne hayatlar var kuzum bence haline şükret bu kadar iyi insanlara denk gelmişsin. Sapa kızıp saman yakılmaz derler bizim buralarda. Yerinde olsam asla huzurumu bozmam kafama takmam gider yer içer eğlenir güler söylerim o kızı görmezden gelirim bebeğimi de asla sevdirmem iyice kudursun bırak kendi kendine ☺
2 önceki yorum göster
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım dediğin gibi herşey karşılıklı Rabbim sizin de ağzınızın tadını bozmasın inşAllah. Mesele bu sonuncusunda biz geçen hafta onlara kalmaya gittik onun doğum günüdüydu kaynimla kavga ettiler kaynım onu dövdü bende elinden aldım kaynima kızdım onu lavaboya götürdüm elini yüzünü yıkadım yatağına koydum kız sonuçta hepimizin evladı var üzüldüm onun o haline. Ertesi gün de komşular şikayet etmiş sesten dolayı bu yine bağırmaya başladı bende ona dedim ki sus artık polis çağırmışlar gürültüden, oda döndü bana dediki sanane sen kes sesini bende ona dedim ki nankorsun sen terbiyeni takın ben senin ablan değilim ben senin yengenin benimle böyle konusamazsin dedim oda bana b*k yersin dedi. Bende çıldırdım hemen çocuğumu giydirdim o sıra ablaları ona bağırdı uğursuz sen yengene kurban ol yine ne istiyorsun huzursuzluk cikariyosun vs kaynanam da çok beddua etti ona çünkü bu 1 değil 2 değil 3 değil sayısını unuttum. Gitme diye çok dil döktüler bırakmadılar önümde durdular bu defa benim gözümden yaşlar boşaldı eşime bağırdım beni salın artık beni rahat bırakın evime gidicem dedim çıktım eşim peşimden geldi koşarak. Eve geldim kaynanam peşimden gelmiş bana birşeyler getirmiş kahvaltılık kahvaltı yapamadık zehir oldu çünkü akşamında da o pislik özür mesajı atmış bana güzel yengem beni yanlış anladın benim lafım sana değildi özür dilerim vs
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Hmmm evet hiç hoş değilmiş yaptığı gerçekten ama dediğim gibi bence görmezden gel hiç karışma abisi döverken elinden alma bağırsın çağırsın totosunu yırtsın kendi kendine. Senin yaşın kaç bilmiyorum ama o küçükmüş tam ergen zamanında. Hoş görmeye çalış, göremiyorsan hiç görme bence asla huzurunu bozmaya değmez. Yerinde olsam yarın gider orda ailemle keyfime bakardım çok ciddiyim :)
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet hoş değil o gün elinden almasaydim sonu çok kötü olacaktı bide ben hiç alışık değilim bu tarz olaylara artı olarak bebeğim vardı onu korktumak istemedim. Ben 24 yaşındayım ama inan çok hareketini görmezden geliyorum bu kız sanki benim imtihanim keşke evlense gitse ne güzel olurdu yaaaa. Ben yarın gidersem kesin yalakalık yapmaya çalışır ama görmezden gelicem onun suratını görmek istemiyorum:)
6 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Sen de baya gençmişsin yani yaşlarınız yakınmış belki de seni kıskanıyordur. Bunu fitnelik olsun diye söylemiyorum ciddi söylüyorum yani olabilir böyle şeyler o tam ergen zamanında ya ailesinin seni bu kadar sevmelerini kıskanabilir, ne biliyim saçını makyajını kıyafetlerini kıskanabilir. Rabbim ona doğru yolu göstersin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın mutlu huzurlu olsun inşallah sen de ona böyle dua et ki yakandan düşsün ☺☺
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Zaten kıskanıyor beni görünce afakanlar basıyor onu :))) bekar ablaları var yoksa ben onu çoktan evlendirmistim çok meraklı zaten öyle şeylere onu her gördüğümde rabbim sana en kısa zamanda hayırlı eş nasip etsin diyorum:)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
meryemcknn
(
2,646
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaa canım bir kişi için bu kadar seni seven kişiden mahrum mu kalacaksin , değmez inan ki . Olabilir böyle şeyler boşver:)
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
1 haftadır gitmiyorum ama o kadar özlüyorum onları anlatamam. Onlar bugün geldi yanımıza ama gidip o pisliğin yüzünü görmek istemiyorum çok gururuma dokunuyor. Biraz daha sakinlesmeye ihtiyacım var yine giderim :(
6 Ocak 2023
meryemcknn
(
2,646
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım hem bak çocuğun ne güzel kalabalik ailede büyüyor . Maşallah. Sen toparlanır toparlanmaz git yine.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
Figennn
(
394
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben farklı Bi pencereden bakmak istiyorum tabi ki kimse kimseye katlanmak zorunda değil ama belli ki sorunları var görümcenin. Yaşida genç hata yapmaya çok meyilli. Bence psikolojik tedavi almaya yönlendirin. Bi yakınım vardı kızda da aynı belirtiler vardı altından bambaşka şeyler çıktı.intihar etmeye kalkti kac kere dışlaninca.Evet kalabalık mutlu Bi aile belli ki yalnızlık çekiyor ve kendi sorunları olduğu için mutlu olamıyor kimseninde mutluluğuna katlanamıyor.Canim yerinde olsam bu şekilde yogunlasirim. Kaybetmek çok kolay muhatap almazsin olur biter ama bence tedavi olması lazim kendinde değil o.
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ona tedavi teklif ettim defalarca ama bana sen git tedavi ol ben iyiyim dedi iyilikten insanlıktan anlamıyor bununki sadece şımarıklık başka birşey değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
Pnrmtl
(
4,590
puan)
tarafından
cevaplandı
Pire için koca yorganı yakmaya değmez konuşsun dursun yok.say
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ocak 2023
Sevgisiz_hayat_47
(
1,086
puan)
tarafından
cevaplandı
Bendede biri var dun kızım fotoğraf çektim oda daha önce çekmişti bende dedim bana atarsin tamam dedi neyse mutfağa geçtik bende çektim fotoğraf bi bsktim dedi anlamıyor musun sana atacam dedim birşey olmaz bende çekeyim senin görünce kadar olmasa da bendede var Allah yardımcın olsun takma boşver kayinabam kaynanam kaynım sevenler için git uraya ama mesafe köy inada syni yerde kalma onunla o mutfakta sen odada o odada sen mutfahta ol yüz göz olm
6 Ocak 2023
Papatya000
(
315
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah seninde yardımcın olsun canım boş insanlarla uğraşmak zor normal şartlarda dışarda görsen yüzüne bakmayacagin insanlarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz
6 Ocak 2023
Sevgisiz_hayat_47
(
1,086
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayn öyle vallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz