0 oy
210 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (367 puan) tarafından
Kziim 11 bucuk aylik. Mamayi reddediyor sadece gece iciyor arrik. Gunduz yogurt corba meyve puresi muhallebi vs yediryrm. Katiya dair bisey yemiyor. Cok uzuluyrm boyle gelisirmi ki

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
11 aylık çocuğa öğün oluşturmanın lazım ve yemek yemesi lazım bu söylediğin şeyler sadece atıştırmalık olmalı. 
-Reklam-
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Karni aç değil demek ki 
(367 puan) tarafından
Sadece bunlaa gelisir miki
(4,341 puan) tarafından
Neden gelismesin canım sadece mamayla gelişen diğerleriyle daha iyi gelişmez mi☺
0 oy
(638 puan) tarafından
8 saat hiç birşey yemedi mama bile içmedi doktora söyledim ne zaman yemek isterse yer zorlamayın dedi
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Ee ben kendin o ayda gündüz full yeemek yedirdim sadece gece mama verdim halada öyle yapiyom gündüz vermiyom ymk yesin da iyi
0 oy
tarafından
Benim kızımda hiç çorba meyve puresi vs yemedi ve asla mama almadi canım 

Çorba yiyorsa sende sürekli sebze çorbası yap 

Brokoli çorbası vs sürekli vitamini bol corbalardan üret 

Et suyu at ucine sürekli tavuk suyu 
0 oy
tarafından
Kız niye vermedin daha doğru dürüst bişey ben geç kaldım diyodum sen dahagec kalmışsın ben 3 öğün veriyorum sabah kahvaltı 

Peynir pekmez ceviz muz ya da avokado 

Oglen 

Çorba ve yoğurt 

Akşam çorba ve azıcık pilav 

Yatarkende muhallebi ya da meyve püresi veriyorum 

Gün içinde benimki de çok emmiyo 2 dk emerse iyi emdi diyorum ama sabaha kadar emiyo o şekilde düşünme gece emmesi demek gündüz ek gıda istiyo demek sen anlatsana bi günde neler yiyo bi günü nasıl 
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Canım sen düzen oluştur mama içmesi önemli değil ama yoğurt falan ara öğün olsun 1 yaşında sayılır çocuğun kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği olmalı
0 oy
tarafından
Katıya bi şekilde alıştır canım önüne koy yesin belkş öyle alışır
0 oy
(14,250 puan) tarafından
Yemek yemiyor mu ben her şeyden veriyorum uzun zamandır 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 298 göst.
29 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Beyzanurxx (477 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
22 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 878 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ben geldm (2,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
6 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,157 soru

24,425,917 cevap

352,022 kullanıcı

...