0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından
Arkadaşlar çok gazlı bebek için ne önerirsiniz ınstegram da Bi hemşire vardı ismi neydi acil lazım bide ne etkili 

4 Cevaplar

0 oy
(164,081 puan) tarafından
tek çözüm zaman malesef zamanla geciyo
(42 puan) tarafından
Anladım :(
(164,081 puan) tarafından
allah yardimcin olsun biz 6 ay cektik cok zordu
(42 puan) tarafından
Aynen durmuyor ağlama krizinde
-Reklam-
0 oy
(12,349 puan) tarafından
Çözüm yok maalesef çocuk büyüdükçe düzelecek gaz ilaçi masajları duş aldırma geçici rahatlatiyo
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Kiraz çekirdeği kemeri ve patikleri var mikrodalgada bir dakika ısıtıyorum gazı rahat çıkıyordu hala kullanıyoruz kolik değildi ama ağrıyı alıyor gazını çıkarmasına yardımcı oluyordu bir de aguline diye bir bitkisel gaz damlası var diğer gaz damlalarının tam tersine bebeği sıkıştırmadan rahatsız etmeden gazını çıkarmasına yardımcı oluyor 
(7,447 puan) tarafından
Ya aman gelmiş burda ev arıyor herkese de ayar veriyordu en son beddua etti bende o yollardan geçtim buraya yazmadım bile mantıksız zaman kaybı dedim baktı agresif arkadaş yorumlardada agresifsin falan yazınca insanlar postu gizledi :)) ya ben bunu anlamıyorum bak bir cinsiyet tahmini , ikincisi çocuğum düştü yandı vs ne yapabilirim diye post açanları bir de hiç alakamız Yokken bu tarz post açanları
tarafından
Sorusu yanlıştı hani 700bin bütçe var ankarada bu bütçeye uygun satılık ev bulabilir miyim dese o zaman olurdu bide hoşuna gitmeyince cevaplar hemen sinirleniyorlar sjajajsjs
(7,447 puan) tarafından
He ya sorma birde ayarlanıyor sanki ev sahibi biziz :))
tarafından
Aman biz burda neler neler gördük buda bişey mi jajajaj
(7,447 puan) tarafından
Ay sorma ya bazı postları görmez olaydım diyorum ağzım açık okuyorum :))
0 oy
tarafından
Youtubede sevim kuruçay ebe var onun masajı gerçekten çok iyi geliyor bir bakın derim

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 196 göst.
30 Mart 2025 Diğer kategorisinde Nagiiiss (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 547 göst.
+1 oy
5 cevap 359 göst.
0 oy
5 cevap 589 göst.
17 Mart 2019 Diğer kategorisinde ♥️İkRa'M♥️ (1,062 puan) tarafından soruldu

Kategoriler