0 oy
94 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (297 puan) tarafından
Kizlar idrarimi sürekli tam yapamama hissi yasiyorum sürekli tuvalete girme ihtiyaci hissediyorum ve gecmiyo neden olur bugun acile gitcem olmassa 

4 Cevaplar

0 oy
(12,993 puan) tarafından
Sistit olmussundur
(297 puan) tarafından
Peki bu hemen gecmezmi yani benim sürekli oluyo bu
(12,993 puan) tarafından
Kronik oluyo bazen canim bi doktora gorun
(297 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay gecenlerde bende aynisini yasadim bi kac gun gitmedim sonra agri yanma oldu onada dayanirim dedim biraz daha gitmedim bobrek agrisindan duramadim megerse idrar yolu enfeksiyonu varmis asiri ondan oluyomus 
(297 puan) tarafından
Bende yanma felan yok sadece tam yapamiyoru. Surekli gidesim geliyo lavobaya
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Ne kadar zamandır böylesin?
(297 puan) tarafından
Ya surekli oluyorum yaklasik 2 aydir felan
(3,370 puan) tarafından
Böbreklerini üşütmüşsündür.
Gebelik emzirme yoksa kırkkilit çayı içe bilirsin. Kullanıb faydasın gördüm. Dr reçeteme yazmışdı.
0 oy
(1,381 puan) tarafından

Enfeksiyon olunca ben öyle oluyorum 

Seker hastası değilsen dut kürü tavsiye ederim antibiyotik halt etmiş 15 20 gün yap hemen yaka yaka geçiriyor 
tarafından
O kür nasıl oluyor acaba tam tarif verebilir misiniz bende çok çekiyorum idrar yolu enfeksiyonundan sürekli antibiyotik alıyorum
(1,381 puan) tarafından
1 avuç kuru dutu koy büyük cezve yada ufak tencereye üstüne 2 su bardağı su koy 7 dakika kaynat sonra direk süz zaten buharlaşma ile birlikte 1 su bardağı anca çıkıyor yarisini sabah aç karnına yarısını akşam da içebilirsiniz yada direk günlük o şekilde 1 bardak ılık şekilde iç inan bana ben hastanelerde yattm enfeksiyon için erken doğum riski vardı hep 21 gün yaptm tertemiz ediyor idrar yolu ve kandaki enfeksiyonu boğaz enfeksiyonu hepsini ama istikrarla hiç aksatmadan 21 gün yapıp içeceksin
tarafından
Beyaz yada kara dut fark eder mi
(1,381 puan) tarafından
Ben beyaz kuru dut kullanıyorum ama fark etmez bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Zeynep1314 (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
2 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hugo (1,363 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 189 göst.
22 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Livmirmin1993 (567 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 216 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kgulsum590gmail.com (10 puan) tarafından soruldu

412,670 soru

12,424,916 cevap

45,421 kullanıcı

Kategoriler

...