0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

image

nasil sizce çikolata kistinden şüphelenip alınan tahliler 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düşük veya yüksek olsa kırmızı çıkıyor canım tabi doktor daha iyi bilir
tarafından
Zannetmiyorum bende kanser şüphesi için kan vermiştim böyle normal yazıyordu inşallah olmaz canım
tarafından
İnşallah kuzum çok sağol randevu alamıyorum bide kızlara sorayım dedim gidene kadar
(3,067 puan) tarafından
Canım sonc göstermeye 1o gün içinde randevu almıyosun ki
tarafından
Cnm farklı bir sehirdeydim annemlerde gitmiştim burası büyük şehir hastane durumu çok kötü randevu yok sıra yok derken annemlerde gittim burdan randevu alıp Dr anlaticam böyle böyle diye
(3,067 puan) tarafından
Hmm geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(10,205 puan) tarafından
Değerlerinin hepsi normal görünuyor anormal bi durum yok ama doktor görmeden kimse bişey diyemez
tarafından
Çok sağol kuzum evet randevu almaya çalışıyorum alırsam inşallah gidecem
(10,205 puan) tarafından
Gecmis olsun
tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(4,979 puan) tarafından
Kanser degerlerin normal diher degerlerinde normal bir skinti yok icin rahat etsin gecmis olsun
tarafından
İnşallah çok sağol canm
0 oy
(9,588 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum.. 
tarafından
Çok sağol canım
0 oy
(915 puan) tarafından
Geçmiş olsun, tüm degerler normal Allâh in izniyle 
tarafından
Sağol kuzum çok şükür
0 oy
tarafından
Doktara git cmm
0 oy
(622 puan) tarafından
Hepsi iyi benim aynı değerler alındı CA 15-3 33 çıktı referans disi yani CA 125 de 27 çıktı oda referans disi digerleride sınırda çıktı ona rağmen doktorum korkulacak bisey yok 6 ay sonra tekrar kontrole gel dedi benimde kistim var çikolata değil ama basit bir kistmis sol yumurtalik 6.5 cm
tarafından
Bana'da 2 cm denildi cikilota kisti olabilir falan dedi eğer öyleyse ameliyat olunur dedi sonuçları Dr gösterecem işte bakalim ne olacak sanda çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 59 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikkuss (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 269 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.

408,121 soru

12,257,232 cevap

37,272 kullanıcı

...