0 oy
294 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (7,035 puan) tarafından

image

image

kizlar elimde 2 tane puset var birini kulanmadigim için satmak istiyorum sizce ne kadar fiyat koymaliyim bebek arabası ile set halinde aldım ve hiç kulanmadim olduğu gibi duruyor 

4 Cevaplar

0 oy
(6,007 puan) tarafından
Bende dolap uygulamasına koydum 300 kusur koydum. Yani 400 gecmemeli bence
(7,035 puan) tarafından
Kuzu fiyatlara baktım valahi en ucuzu 500 yazıyordu 1000 yazan vardı ya şok oldum benim içim el vermez o kadar fiyata o kadar parası olan ikinci el almaz  dedim en iyisi buraya sorayım ona göre koyacam dedim
(6,007 puan) tarafından
Yazanlarin cogu elinde bekliyor ona 1lira 500 verdikden snr  e bebekden sifirini alirim mantigi var ikinci el sonucda mantikli olan dusuk tutmak
(7,035 puan) tarafından
Aynen diyorum ya 1000 nedir ya 250 daha koysa bebek arabasi seti alır
(6,007 puan) tarafından
Tabiki oyle tek parcasini saticaksin sonuçta set olsa tamam  o yuzden uygun olursa alicisi cikar
(7,035 puan) tarafından
Çok sağol cnm bir tane daha var bakalım onuda ihtiyacı olan olur diye 50 TL ye koymayı dusunuyorum
-Reklam-
0 oy
(3,528 puan) tarafından

image

kuzu ben bunu 50 sattım sadece kemer tokası yoktu pierre cardn 
(7,035 puan) tarafından
Bendede iki tane var biri bunun mavisi diğeri fotodaki gibi bnd öbürünü 50 TL ye vermeyi düşünüyorum hata kargo parasını karsilasin yeter ihtiyacı olana vereceğim
(3,528 puan) tarafından
İnş ihtiyacı olana gider canım sıfır olanında tez zamanda satılır inş en azından bi ihtiyacını alırsın
(673 puan) tarafından
Sihirlimom Kız bana versene o zaman ama kargo ücreti ne kadar oluyor
(7,035 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum kargo ücretini öbürünü dolaba koyacam ordan bak olursa veririm
(673 puan) tarafından
Dolaptaki adın ne
0 oy
tarafından

Bana özelden şifre atacaktın kuzum unuttun :)

(7,035 puan) tarafından
Tamam canım 4 tane var elimde yanlış değilsem atıyorum şimdi
tarafından
Bekliyorum kuzum
0 oy
(1,870 puan) tarafından
Fiyatı düşündüysen ben isterim canım.. doğrusu pek düşünmüyorum ama. Bakayım yine de. İşime yararsa.
(7,035 puan) tarafından
Kuzu bebeğin erkekmi kizmi
(7,035 puan) tarafından
350 kuzu yani fiyatı öyle düşündüm ama elimde bir tane erkek bebek için mavi olan var bebeğin erkek ise yada yinede kulanimirim dersen onu ücretsiz veririm sana
(1,870 puan) tarafından
Bebeğim kız ben kullanacağımı düşünmediğim için aslında olmasa da olur diyorum. Sadece hastane'den çıkış zamanı için bi düşündüm..  sağol canım ihtiyacı olan biri alır onu inşallah.
(7,035 puan) tarafından
Kuzu aslında hastaneden çıkış içinde lazım oluyor bazen gittiğin yerde beşik olmayincada lazım oluyor arabada kullanılıyor bazen işin olur beşiği her yere goturemiyorsun ama puseti tasiya biliyorsun mesela aslında kullanmak için çok kulanisli sende al bence pembesini falan benim baya işime yaramisti öbürü çünkü

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 836 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.
0 oy
10 cevap 391 göst.
11 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
30 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu