0 oy
612 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından
Herkese selam eşim dun aksam dediki asker arkadaşım gelecek yarın gezmeye gidecez dedi esim oyle bana deger veren gezdiren yediren iciren birisi asla degildir her aksam dışarı kahveye gider dün gece saat2 de geldi eve onu bekledim sirf ilgi gostersin diye ama yatti uyudu gece telefonuna baktım asker arkadaşı arıyorum dair arama mesaj hiç bsy yoktu sabah dedimki goster bana mesaji aramayi dedim sonra itiraf etti arkadaslarimla gezecektim diye niye yalan soyluyon dedim surat asacaktin dedi simdide senide gitmiyom bi yere senide annnene gonderen o.cocugu olsun dedi suratını aştı oturdu şimdi de sizce ne yapayim

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ondan izin mi aliyosun aileni görmek için 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bı durumlarda eslerinizi çok simarttiğinizi dusunuyorum yaniliyormuyum bilmiyorum ama dotunu kaldırıp bu durumlara geliyor bence kendinizi de bir birey olup kendi kararlarinizi kendiniz vereceğinizi net bir şekilde belirtmeniz gerekiyor 
+1 oy
(20,913 puan) tarafından
Yani yaklaamazsa çok rahat rahat yalan söyleyen biri ve bu hiç umurunda değil + haklı olan oymuş gibi üste çıkmayı da bilmiş oh ne ala annene gitmen arkadaş buluşmasına eşdeğer bir durum değil ayrıca o zaman o da gorusmesin ailesi ile kimse senin ailenle görüşme hakkını elinden alamaz eşin o senin sahibin değil bunu ona hatırlatman lazım 
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Böyle postlar okuyunca beynim duruyo nasıl bu kadar bencil olunabilir anlamış degilim
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Hiç bir halt olmaz böyle davranan insandan hem yalan söylüyor hemde üste çıkıyor
0 oy
(3,503 puan) tarafından
Allah sabır versin sana ne diyim ki 
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Karaktersizlik diz boyu kusura bakma
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Çok yazilcak şey var ama sadece Allah yardımcın olsun diyorum 
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Pardonda o lafı edecek kocam asla dinlemem 
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Çok fazla taviz verme ona karışma hakkı asla verme heleki ailen konusunda gerekirse anne babana anlat yoksa ileride çok çekersin.
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ağzına s.ç sonrada boşa hem suçlu hem güçlü gerzek özürü kabahatinden büyük annene gelince anca b.k yersin deseydin 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Sakın geri adım atma. Sindirmeye calısıyor aılenle tehdit ediyor. Ailemle gorusmek ıcıın senden ızın alacak degılım en azından nereye gıttıgım bellı de. Madem ailesine gönderince o. Cocugu olacak ona o lafı yedırırım
0 oy
tarafından
Senin ailen ile onun arkadaşları ya da gezmesi eğlenmesi aynı kefeye nasıl koyabiliyor  hooop diyeceksin orda ağır ol o zaman seni anana ananı sana hasret ederim ayağını denk al de kim bilir ne boklar yedin üstte çıkmaya çalışıyorsun hayırdır diye üstüne git kuyruk acısı var bunun bence 
0 oy
(4,989 puan) tarafından
Hicbirsey yapma bırak suratı osekilde kalsın burnumda b.oka bulasın insallah 

Bunun için ailenemi gondermiycekmis bide mal değneği 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Gece geç gelecek yalan söyleyecek ailemi görmeye izin vermeyecek çok çok geniş bir insan sanırım asla tahammül edemem bensiz bir yere gidemez bu konuda çok netim 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,154 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,054 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 651 göst.
0 oy
21 cevap 947 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 604 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,998 soru

23,769,881 cevap

315,898 kullanıcı