0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (794 puan) tarafından
Kızlar bugün başladık ama hiç tuvalet değil altını ıslattı ilk alıştırma külodu taktım ama hiç belli bile etmedi altını ıslatmış öyle olunca çıkardım normal külotla duruyo gece alışana kadar bez mi taksam ne yapsam bi yardım edin lütfen 

1 cevap

0 oy
(9 puan) tarafından
Bez takmayin kafasi karisacak 
(794 puan) tarafından
Kaç aylık seninki canım ? Ben gece süt verme işini baya önce kestim yatmadan önce içiyodu artık öylede yapmıcam
(6,437 puan) tarafından
3e girecek diğer ay
(794 puan) tarafından
Gece beslenmesini kesmeniz lazım ama yoksa alışkanlık haline getirip uyanıyolar sürekli bide bende bizimkinden küçük sandım kız bizde işiyoruz öyle altımıza normal mi böyle olması ya
(6,437 puan) tarafından
Kesemiyorum ki geri yatırıyorum süt verene kadar bin kere uyanıyor abartısız
(794 puan) tarafından
O alışkanlık olmuş sen yatmadan önce vermeyi dene ağlasın öyle öyle pes edecek benim oğlumda baktım ki süte uyanıyo gece başka bişeye değil vermedim ağlayınca su veriyodum sonra sonra bıraktı öyle acıktığındanda değil yani alışkanlık tamamen bu arada arada bi gece kalkıyo ama her sabah 6-7 arası uyanıp yanımıza geliyo ya beni odasına götürüyo yada yanımızda uyuyo maalesef  uyku hali bazen hatırlamıyorumda yanımıza aldığımı bakıyorum ayağı sırtımda yani yaşıda küçük değil acıkıyo filan desem seninki
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 315 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1anne (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 445 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1anne (794 puan) tarafından soruldu
0 oy