0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
1 tane yumurtalığımda çikolata kisti var doktorlar yumurta rezervin düşmüştür yumurtlaman olmayabilir dediler benimde kafama takıldı . 1 ay önce mr çekildiğimde kist olmayan yumurtalığımda en büyüğü 1.5 cm folikül kistleri var yazıyordu adetten sonra gittiğimde kistler yok olmuş . Yumurtlama olmasa folikül kisti olur mu birde yumurtlamak için neler yapmam lazım adetime 1 hafta kaldı

2 Cevaplar

0 oy
(539 puan) tarafından
Kuzucuk bende bu durumdan muzdarip oldum inrahim Saraçoğlu'ndan YouTube da incir ve havuc kürü ve soğan kürü var mutlaka dene ben yaptim çok şükür hamile kaldim birde persembe geceleri esim yattiktan sonra 313 Ayetel Kürsi okudum havet namazi kildim elhamdülillah ikinci ayda hamile kaldim
(356 puan) tarafından
Sendede mi çikolata kisti vardı canım
(539 puan) tarafından
Bende polikistik over vardi cnm doktor tedavisiz zor dedi bende bu yazdiklarimi çok şükür 2ay da hamile kaldim elhamdülillah
(356 puan) tarafından
İnşallah banada iyi gelir canım ama çikolata kisti olanlara incir kürü önermiyolar
(539 puan) tarafından
Sen ibrahim saracoglunu takil et kuzucum hic degilse 313ayetel kursi yap insallah ben yeniden baslicam ikinci evlat icin ins
(356 puan) tarafından
Ayetel Kürsiyi yapıcam canım mutlaka Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım yardımcı olur mu bilmiyorum ben kist ameliyatı oldum yumurtlama akıntım olmuyordu çocukta YouTube ta yumurtlama madaji var onu yaptım onu etken bilmiyorum hamile kaldım YouTube ta var bak istersen 
(356 puan) tarafından
Ben çocuk istiyorum ikisini yapsam sıkıntı olur mu acaba canım
tarafından
Olmaz bence canım yap çokta yorma kendini ama istersen birini bir ay birini öbür ay yap
(356 puan) tarafından
Tamam canım deneyeyim çok teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana
(356 puan) tarafından
Amin canım benm

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 509 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,835 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 51 göst.
0 oy
7 cevap 116 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
9 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylulervam03 (555 puan) tarafından soruldu

411,577 soru

12,389,967 cevap

43,730 kullanıcı

Kategoriler

...