0 oy
1,132 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
Merhaba kızlar o kadar mutlu ve huzurluyumki elhamdulillah.Bana cehennem olan evden ve adamdan kurtuldum.Tek üzüldüğüm bana ve çocuğuma bu kadar değer vermediğini yeni farkettim.Hamileyim dedim hiç bi şey demedi , doğum yaptım soranlara daha bu çocuğa karşı hiç bi şey hissetmiyorum dedi, lohusayım her şeyime karıştı kızartma tenceresindeki yağı kavanoza boşaltmamışım diye tencereyi çöpe atıp bana bağırdı evi terk etti sonra başkasından öğrendimki şehirdışına ablasına gitmiş bebeğimle beni bırakıp hiç haber bile vermedi.Bebeğimi çok kucağıma alıyorum diye bana laflar saydı kucağına alışırsa hizmet edemezsin insanlara diye.Hastalık var bebeği kucaklarına verme insanların diyordum alışsın mikroba dedi.Bana annemin yanında hakaret edip sesini yükseltti.Lohusayım evde uyuyorken annemler kapıda yukarı çıkacaklar dedi ben de neden önceden haber vermiyorsun uyuyordum diyince bana bağardı.6 gündür ayrıyız bi arayıp çocuğunu sormadı ve ben lohusayım.Doğumdan 2 gün sonra beni evde bırakıp yazlığa ağaç ilaçlamaya gitti.Bebeğim ağlayınca hemen kucağıma alıyorum diye kızıyordu bırak biraz ağlasın diye.Daha neler var neler siz olsanız napardınız?

23 Cevaplar

0 oy
(489 puan) tarafından
Erkelerler biz kadınlar gibi değiller. Sen çocuk doğurdun evini temizliğini aksatmaman gerekiyor gene kocan da bilmiyor sen ogretecen ona doğruyu yanlışı bazı durumlarda çok hassas olabiliyorlar dikkat et sen üzülüyorsun canım benim olan sana oluyor daha önünüzde uzun yıllar olacak böyle küçük tartışmalarda kavga ederseniz hiç olmaz eşine hak vermiyorum biraz anlayışlı davranması gerekir lohusasin yeni doğum yaptın çocuğun var  yükün ağır Allah yardımcın olsun inşallah sabırlı olmalısınız 
-Reklam-
0 oy
(7,582 puan) tarafından
Hakkında en hayırlısını nasip etsin Rabbim sabır versin en zor süreç başlıyor canım Rabbim kolaylık versin 
0 oy
(26,476 puan) tarafından
İnsan anne olduktan sonra o çocuğu her şeyden çok düşünüyor kendine yapılan hakareti zulmü eziyeti görmezden gelebilirsin ki gelmişsinde şimdiye kadar ama o çocuğa yapılmasına asla musade etme seni ve bebeğini hak etmeyen insanlarla da ömrünü tüketme 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,440 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 965 göst.
10 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yarenim07 (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 659 göst.
31 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sema poyraz (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 991 göst.