0 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,303 puan) tarafından

image

ay kızlar çok hafif çizgi var ama çok heyecanlandım sabah bida yapicam son sigaramida yakmistim testi beklerken eğer gerçekten hamileysem nasıl bırakabilirim fikrinizi bekliyorum

8 Cevaplar

0 oy
(948 puan) tarafından
Gözünüz aydın hamilesin 
-Reklam-
0 oy
(8 puan) tarafından
hamlelik görünüyor ama kan testi yapın isterseniz. sigara için de Allah yardım etsin..
0 oy
(14,151 puan) tarafından
Gördüm gördüm kan ver☺️hayırlı olsun 
(14,151 puan) tarafından
Postlarina baktım birkaç uzuldum sevmediğin biriyle berabermissin anladığım kadariyla aranızda sohbet muhabbet de yokmuş hayirlisi
(3,303 puan) tarafından
Ya şu aralar iyiyiz canım çok şükür. Eşime arada geliyorlar . Sanırım bende katlanamadigim için hep çatışma icersindeydik . Bende hep hatayı ona bulmak yerine kendimi düzeltip değiştirmeye çalıştım Allah'ın izniyle herşey iyi geçiyor gibi su aralar
(14,151 puan) tarafından
Şükür.Rabbim daim etsin ♥️
0 oy
tarafından
Önce kan verip netlestir cnm gerçekten hamile misin sağlıklı hamilelik mi diye emin ol sonra herkese duyurup sevin insallah :))) sigara için ilk tercih bırakmaktır elbette bırakman daha doğru olur duruma göre doktor 5e kadar izin veriyor günde 5i geçmemesi kosuluyla oda kesinlikle bırakamam krize giriyorum diyenlere tabi
(3,303 puan) tarafından
Canım işte geceden beri içmiyorum ya şuan kafam o kadar kötü ki tahmin edemezsin
0 oy
(891 puan) tarafından

Hamilesin cnm hayırlı ugurlu olsun kan testi yaptirip boşuna paranın harcama hem hamilesin bir kan verme.Bu da son sigaran olsun :)

0 oy
(3,158 puan) tarafından
Gözün aydın canım test yaptın mı tekrar 
0 oy
(164,043 puan) tarafından
hayirli olsun 
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Adet gecikme mi yasadiniz.  Hayirli olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,135 soru