0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (3,148 puan) tarafından

Ya kızlar resimlerde çok belli olmuyor ama yanakları hep al al böyle kırmızı pütürlü elleyince bayadir böyle yazın sıcaktan dedik kışın soguktan dedik ama yok gitmiyo 8 aylık bu arada ek gıda alıyor acaba alerji midir bide alt dudağı çatlamış 3 yerden soğuktan sanırım ne sürsem yumuşar 

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(3,339 puan) tarafından
Egzama gibi duruyor doktora götürdün mu 
(3,148 puan) tarafından
Yok daha gidemedim ya ama goturucem büyük kızım 5 yaşında atopik dermatit cildi sorunlu çok kuru küçük kızım 3 yaşında onda da cikti birkaç aydır vücudunda egzema gibi böyle yaraya dönecek gibi duruyor acaba bulaşıcı bişey mi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Egzama canm bu bence doktora gotur bi krem kullan sampuanini degistirmeni onerir buyuk ihtimal bi de o uzerine giydirdigin orgu yelek falan daha cok tetikliyor egzamayi
tarafından
Ayni dudaklari da boyle catlardi oglumun o iklimle alakali sanki biraz da bizim memleket kuru havasi atopik ciltleri mahfediyor
(3,148 puan) tarafından
Bı deniyim kızım da niye çıktı bilmiyorum eşimde bende kimsede yok etrafımızda. Büyük kızımda oldu neler neler kullandık yüzlerce lira döktük kremlere özel şampuanlar gitmiyor ömür boyu öyle kalacakmış günde 3 defa tüm vücut nemlendirici sürmem gerekiyor küçüğü de öyle olacak galiba bikac aydir cikmis onda da şimdi oğlan da böyle olunca ay dedim üçü birden acaba bulaşıcı mı diye o dediklerin kızıma yaramadı ama oğlana deniyim bı evde vardı Bepanthol sağol canım ❤️
(3,148 puan) tarafından
Evet benimde evim soğuk baya Bursa'da yaşıyoruz uludagin dibindeyiz havadan diye düşündüm
tarafından
Cok gecmis olsun canm belki de bulasicidir bilmiyorum
(3,148 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok sağol bakalım 19 unda goturcem Dr a ne diycek inşallah geçici biseydir
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Bebanthol kremin cilt için olanı var ondan kullandım oğlumda da benzeri çıktı 2 günde geçirdi şükür eczane tavsiye etmişti 
(3,148 puan) tarafından
Vardı evde sanki bı deniyim teşekkür ederim bulaşıcı bişey olabilir mi acaba büyük kızım atopik dermatit egzema gibi böyle kucugunde de bikac aydir cikmis egzema gibi yara olacak sanki nemlendirici sürüyorum hep mustelanin surmezsem kanıyor kasiyolar
(2,468 puan) tarafından
Egzama gibi de duruyor bizim de öyleydi ama hastane rahdevusu bulamadık eczaneye danıstik kötü olmadan kullandım iyi geldi size de iyi gelir inşallah
(3,148 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkür ederim tekrardan ❤️
(2,468 puan) tarafından
Rica ederim ❣️
0 oy
(13,409 puan) tarafından
Hamazinc krem vermişti egzama için bize doktor o iyi geldi dudakları için de şu ver canım suyu az içiyorsa o da yapabilir ancak z.ygi kullanabilirsin dudagina
(3,148 puan) tarafından
Su içiyor aslında her yemek mama yediğinde ama evim çok soğuk benim elleri falan hep buz gibi acaba soğuktan mi çatladı diye düşündüm dudağı bı deniyim teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
28 cevap 1,150 göst.
14 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Allesok (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 220 göst.
9 Nisan 2021 Aile kategorisinde Feride&21 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 246 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde 583423 (140 puan) tarafından soruldu

405,990 soru

12,169,413 cevap

36,634 kullanıcı

...