0 oy
258 göst.
Aile kategorisinde (113 puan) tarafından
Kızlar 15 tatilde gorumcelerim gelecek birisi üniversite okuyor diğeri evli hamile çocuğuyla gelicek lohusayim yeni doğum ettim kaynanayi da getirdi bu sene kışın burda kalsın diye eşim ama ben bunaldım iyice  benim ablam gelicekti bu sefer 15 tatilde oda rahatsız oldu gelmiyim diyor geçen tatilde Gine gorumcegil geldi of ne yapacak sıkıldım iyice eşimde yurt dışına gitti bunalıma girdim valla

7 Cevaplar

0 oy
(1,537 puan) tarafından
İnsanlar ne garip ya nasıl öyle emrivaki yapabiliyorlar müsait değilim benimde işlerim var de kabul etme 
(113 puan) tarafından
Benim haberim yok bana demediler kaynanaya demişler  kaynanada anneme demis
-Reklam-
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Bilet al kaynanan onların yanına gitsin :) 
(113 puan) tarafından
Keşke öyle bı şansım olsa gorumceler bana sormadan geliceklermis sanki geldikleri yer kimin eviyse eşime yazdım bakalim
(1,242 puan) tarafından
Canım kaynanan sana söylemediyse sen ondan önce söyle ablam gelecek diye kızlarını arar gelmeyin misafiri var der belki
(113 puan) tarafından
Doğum yapmadan demiştim zaten canım şimdi annemde var evde yer yok nasıl edicem şaşırdım  oturdum agliyorum gizli gizli artık sinirimden
0 oy
(17,443 puan) tarafından
Valla ben inada bütün sülalemi rve yığardım kim benim evime bana sormadan gelebilirmiş
(113 puan) tarafından
Valla az önce annem dedi ondan duydum ailem farklı şehirde malesef öyle bı şansım yok
tarafından
Sen yeterki iste cnm aynı sehirdeysek bizler birleşip geliriz seni kurtarmaya doğumdan sonra benimde en korktuğum şey bu şimdiden kabuslar görmeye başladım çünkü benim kaynanada aynisi bana sormadan yigar milleti evime
(113 puan) tarafından
Allah razı olsun canım  bu Kaynanalar niye böyle ya
(17,443 puan) tarafından
Ev onların oğlunun evi çünkü yani onlara göre öyle bizim evimizde bizden çok kendilerinde hak görüyorlar
(113 puan) tarafından
Öyle valla işimiz Zor
tarafından
Aynen oğullarının evi zaten bizler neyiz ki eş desteği bu durumda çok önemli onlar arkamizda olmazsa vay halimize
0 oy
(3,391 puan) tarafından
Lohusayken daha berbat geliyor her şey be herkes.  
(113 puan) tarafından
Birde işin ucundan hiç tutmazlar stresten oturdum agliyorum şuan
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Gidip kaynanana anneme kadar bana söyle evin sahibi benim ve ablam gelecek kızların sana değil önce bana söylesin diyeceksin. Bukadar basit. Susarsan tepene çıkarlar. 
(113 puan) tarafından
Bu ev kaynananin canım kira vermeden oturuyoruz biz eşimle malesef diyemememin sebebi bu
0 oy
(167 puan) tarafından
İnsan biraz düşünceli olur ya çöreklenmişler maşallah hiç senin taraftan da gelecek olan var mydı diyen yok 

Oğlunun evi eyvallah amenna ama o ev senin de evin senin de misafirlerin gelecek 

Sen söyle ablam gelecek bana da tatilde diğer 15 tatilde de gelememisti bu kez gelecek de bakalım 
(113 puan) tarafından
Biliyordu doğum yapmadan söylemiştim canım esyalarimi toplayıp ben gidicem ay sonu esimede soyledim
(167 puan) tarafından
Ona rağmen de gelmek istiyorlarsa valla pes
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Eşin yurtdışındaysa emri vaki yapmasına izin vermezdim ben kaynana görümce ne alaka hadi görümceler annesi yanında diye geliolar annesinin klmasınıda istemezdim lohusa halinle
(113 puan) tarafından
Ev kaynananin canım oyuzden bişey diyemiyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
9 Ocak 2023 Aile kategorisinde busra.b (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 428 göst.
17 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

407,014 soru

12,215,958 cevap

36,805 kullanıcı