0 oy
98 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,204 puan) tarafından
Kızlar 34+4 haftalık hamileyim yüksek riskli gebelik kategorisindeyim tansiyon yüzünden cuma günü eve geldim 2 gün hastanede yattım 14/10 tansiyon ile bugün sağlık oc. Ölçütler 140/77 yazmışlar sınır dediler neyse inanılmaz derecede kalçam ve belim ağrıyor şuan yatıyorum yattığım yerde bile ağrıyor az sonra akşam ölçümü için hastaneye gidicem ama korkum şu bana hastanede ağrın olur tansiyon yükselir zaman kaybetme gel dediler sevkim ilçedeyim burda bakılmıyor il de bakılıyor çok korkuyorum iki türlü de ne yapmalıyım sizce 

2 Cevaplar

0 oy
(809 puan) tarafından
Doktora git cnm benımde 36 da belm agrıyordu anınden kanamam oldu sezeryana alındım sende oyle bısy varsa önlerler belki
-Reklam-
0 oy
(7,370 puan) tarafından
Bnm tansiyon 18lere çıktı kimse bana gel demedi ;((

Ctsi doğum var inanır mısın ağrıdan aglyrum kaç gündür gece uykusu yok zaten gündüzde kızımla ilgileniyorm
(7,370 puan) tarafından
Allah'ın izniyle bişey olmaz cnm bn kızımı 37,+4,te doğurdum zaten orda normal sayılıyor koşu iyise kuvoze girebikir şimdi gelse ama merak etme Rabb'im koruyor arkadaşını da 35te yaptı imi hafta kuvoze alındı sinra verdiler bebeği davetsiz misafir bebekler vala cnm ne zmn isterse gelirler  Allah'ın izniyle
(2,204 puan) tarafından
Orası öyle canım zaten 37 ideal bir hafta zaten sağlıklı olsun gerisi umrumda değil zaten birde gittiğim her doktor anne kaybından bahsediyor
(7,370 puan) tarafından
Cnm boşver doktorlar her şeyi takma öyle insan son zamanlarında hasaasir bnde bazen aklıma gtryrm bna bişey olur kızım kalır yada son 3 günüm kalmış surei elimi karnıma atyrm paranoyak gbi oldum hareket ediyor mu diye   hatta inanir misin geven ay devlete gttm bebeğimin kilosunu başka sonra özele gttim bu sefer daha düşük başka bı özele gttim daha da düşük dediler ;)))) bnde sasrdim artık pek takmym onlari
(2,204 puan) tarafından
Benimde son 17 ya da 20 gün canım o da en geç olacak şekilde özelde tam diyorlar devlet 1 hafta 10 gün geri diyor çok umrumda değil bende sürekli elim karnımda hareket ediyor mu diye
(7,370 puan) tarafından
Ayy hiç sorma vala heken gecsonde alalim kucagimza bu kadar zaman bekledik daha sabır kalmıyor vala sağlıkla gelsinler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
+1 oy
5 cevap 311 göst.

Kategoriler

1,491,615 soru

24,373,736 cevap