0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından
Kepezdeyiz biz sizler?

4 Cevaplar

0 oy
(580 puan) tarafından

Babamların yazlığı var Antalya'da, her yıl mutlaka geliriz. Geçen sene 60 güne yakın ben Antalya'daydım, Konyaaltı boğaçayının oradayız biz de :)

(374 puan) tarafından
Ben adanadan gittim esimin isi.dolayisiyla bura çok değişik güzel ama gel gor ki işten hiç fırsat olmuyor
(580 puan) tarafından
Vallahi ben de çok severim gezmesini ve antalyayı doğru düzgün gezemedim çünkü benimki sadece denize girmeyi seviyor. Sabah 6da denize gidiyoruz 1 saat takılıp eve gelip kahvaltı yapıp gazete falan okuyor sonra yanımıza termosla çay soğuk su, meyve falan alıyoruz, şemsiyesini kurup akşam 7ye 8e kadar denize girip girip sahilde uyuyor. Eve dönünce de akşam yemeğini yeyip 10 gibi uyuyor.

Elmalı taraflarını bir de kemeri gezdik biraz, Kaleiçi var bir de. Bu taraflar güzel öneririm gezmeni.
(2,065 puan) tarafından
Siz güzel yerdesiniz yaaaa çocuklugumda daha çok güzeldi Antalya bogacayi güzel ben Döşemealtındayim şuan kış dönemi normalde Ankaradayiz
(580 puan) tarafından
Bucak tarafından da bir bahçe alıp ev yaptırmıştık orada da kalıyoruz bazen, kışları çok sert oluyor kar yağıyordu 2 sene önce oraya. Ankara'da evlendiğimden beri oturuyorum, ilk geldiğimde soğuktan ağlamıştım arabadan inip eve gidene kadar, vallahi böyle soğuk görmemiştim hayatımda daha önce
-Reklam-
0 oy
(19,443 puan) tarafından
Muratpaşada 
0 oy
(80 puan) tarafından

Muratpaşa'dayım ben de. Evlenmeden önce de İstanbul'daydım :)

0 oy
(421 puan) tarafından
Biz Manavgat'ta gittik tatile eşim üniversiteslyi orda okumuş arkadaslari evlerine davet etti güzeldi Manavgat kapılarının önünde kaktüs agacimi desem nar mi limonmu :) bzm en meşhur ağacımız kuru söğüt cam ağacı 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 196 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 533 göst.
0 oy
33 cevap 614 göst.
17 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Yasmin.yasmin (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elvan00 (134 puan) tarafından soruldu