Kızim üç buçuk yaşında. Kızım kaynanam ve kayınpederimi çok sever onlarda kızımı fazlasıyla sever bunda hiç bir sıkıntı yok. Sıkıntı suki kaynanam ve kayınpederim geldi cuma günü bize sık gelmezler. Akşam giderken kızım başladı ağlamaya bende gidecem diye ben ses etmedim yanlış anlaması lar diye. Neyse gitti akşam babasıyla dönecek ti güya dönmedi. İkinci gün biz arkadaşa gezmeye gittik kızım onun çocuğunu sever oda gelsin dedim eşimle kapıya kadar gittik kızım eve goturecez sandı galiba yine kıyameti kopardı gelmedi. Beni arıyorlar görüntülü babasını ve kardeşini gormek istiyor beni tinlamiyor konuşuyorum kızımla duymamazlıktan geliyor. Bugünde biz geldik kayınvalidem e onu alır eve gideriz dedik kaldık gece yarın gidecez ama şimdiden ben eve gelmiucem diyo en ufak biseyde mizmizlanmaya basliyo agliyo bağırıyor. Kaynanam kayınpederim ve iki amcası her dk markete götürür kimse ona yok demez hayır demez bir dediği iki olmaz. Evde de herşeyi var dünya oyuncak istediği yiyecek atıştırmalık fln. Neden böyle yapıyor anlamıyorum ama benden uzaklaşiyor. Az önce sen benmle konuşma ben nenemle konusucam dedi. Eskiden umrumda olmazdı geçer diyordum ama artık çok canm sıkılıyor bu duruma. Gönderme desen bu sefer istemiyo bizi diye kavga cikacak.