0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (308 puan) tarafından

Nasıl oldu bilmiyorum bi anda pufa çıkmış onu fark etmemle betona kafasını vurması bir oldu bi anda kafası şişip morardı hayatımda o kadar çaresiz kalmamıştım çok agladım kızımı öyle görünce şuan korkudan yatamıyoruz o an gitmiyor asla gözümün önünden:(

4 Cevaplar

0 oy
(28,654 puan) tarafından
Sakin ol canım buz koy biraz şişmesin daha fazla ve takip et kusarsa gözleri kayarsa doktora hemen götür benimde oğlum düştü bugün hemen buz koydum takip ettm iyi bi sıkıntı yok
(308 puan) tarafından
Şimdi geldik canım hastaneden çok şükür bi sıkıntı yok betona düşmesi beni çok korkuttu Bide anide şişme morarma olunca korkudan öldüm
-Reklam-
0 oy
(54,522 puan) tarafından
uyutma hemen gozlemle gecmis olsun
(308 puan) tarafından
Saol canım bi kaç saat oldu doktor uyutabilirsin ama takip et dedi
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Hiç durma hastaneye götür 

Çocuğun kaç aylık 

Şişme iyi değil vakit kaybetme götür röntgen falan çeksinler ne olur ne olmaz 

Hiç bisey yoksa bile için rahat etsin 

1 dakikalık ihmal dahi ömür boyu azap olacak kalabilir canım 

Geçmiş olsun 
(308 puan) tarafından
Şimdi geldik canım hastaneden o korkuyu asla ALLAH kimseye yaşatmasın kızım bir anda şişti morardı şükür bişey çıkmadı
0 oy
tarafından
Hep derim Rabim düşmanıma göstermesin benim 1.kızım 3 yaşındayken ikinci katın balkonundan düştüüü 3 hafta yoğun bakım 5 hafta normal serviste kaldım o korku benim bir anda sütüm çekildi 2 günde sütüm tamamen kesildi 2.kızım 6 aylıktı kaldığımız ev çok eskiydi köy evleri işte ondan sonra birikim yapip onlara vila gibi ev yaptık kasabada hiç petekli ev yok daha doğrusu doğal gaz yok biz onlar. İçin kazan dairesi oyun alanı 250 metre kare Rabim sağlıkla büyüsünler içinde çok çektik velasır çok şükür çok şükür şu an 3 kızımda yanımda uyuyor babaları yok bu gece odalarında uyuyorum onlara baktıkça şükrediyorum

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 347 göst.
20 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya02 (1,393 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 331 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 844 göst.
0 oy
3 cevap 544 göst.

Kategoriler

1,494,461 soru

24,415,251 cevap

351,215 kullanıcı

...