0 oy
535 göst.
Aile kategorisinde (76 puan) tarafından
Kizlar 2 ay oldu doğum yapalı çok şükür bir 3 yaşında oğlum vardı şimdide kızım oldu hep şükrediyorum ama kızım doğduğunda enfeksiyon kaptı hastanede kaldık bir süre.cikti hastaneden domuz gribi oldu oğluma da geçti onu atlattık idrar yolu enfeksiyonu şimdi yine domuz gribi olduk yani tam şimdi iyilestiler dedim oğlumun ateşi çıkıyor yine kızim hiç uyumuyor huzursuz . Cidden iki aydır abartısız hergun hastaneye gittik acile çocuk doktorlarına . Bir ton ilaçlar karşımda onları vermekle gün bitiyor . Arada yemek yedir uyut giydir çıkar falan zaten . 2 aydır 2 gün rahat edemedim . Sağolsun annem arada yemeğine temizligime yardım ediyor ama yetmiyor kendimden tiksinir oldum. Hiç arkadaşım falanda yok evin içinde tikildim kaldım tamam tek çocuklarımız iyi olsun evet benim istediğimde o buna şükür ama bende insanım tükendim yardım edin

9 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende ara ara böyle tukeniyorum sonra geçiyor merak etme elbet gecicek sabret dua et
(76 puan) tarafından
İnşallah geçer . Ediyorum hep
-Reklam-
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Ara ara böyle geçiş süreçlerimiz olacak sonra bir bakmışız büyümüşler bu zaman nasıl bu kadar çabuk geçti diye ahlanıp vahlanacağız
(76 puan) tarafından
İnşallah hep kendimi böyle avutuyorum benim oğlumda çok zor büyüdü iki sene yarım saat aralıksız uyumadım şimdi nerde olsa uyuyor ses falan demeden . İnşallah buda geçer biran önce
(16,611 puan) tarafından
İnşallah canım bende tek çocukla çalışıyorum 9 aylıkken başlamıştım işe nasıl olacak diye diye 4 ay geçti ara tatil geldi bile ikinci dönemi de atlatırsak sonrası daha kolay olur inşallah diyorum
(76 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun sizinde
(16,611 puan) tarafından
Amin canim bütün annelerin :)
0 oy
(90 puan) tarafından
Allah büyüktür geçecek bir bakacaksın kocaman olmuşlar rabbim dermansiz dert vermesin yardımı burda değil Rabbinden iste o seni her daim görüyor duyuyor emin ol sende ferahlayip hafifleyeceksin  bunaldın mi sıkıldın mi güzel abdest al namazını kıl aç ellerine rabbine ona sığın ondan guzel vekil varmidir
(76 puan) tarafından
İnanki hep ediyorum dua ağlıyorum rahatlıyorum ama bazende insanın teselli duymaya ihtiyacı oluyor. Çocuklu arkadaşımda pek olmadığı için anlicaklarini sanmiyorum
(90 puan) tarafından
Benim de oğlum hep hastaydı kızım maşallah güzel büyüdü hastane yolu bilmezdik doğru dürüst ama oğlumda hastaneden çıkamaz olduk birde çalışıyordum onu öyle hasta bırakıp ise gidince ağlıyordum yani seni çok iyi anlıyorum ama geçiyor oğlum şuan ikinci sınıfa gidiyor yinede arada hastalanıyor yani o kadarda olur tabi ve ben şuan üçüncüye hamileyim 31 haftalık bunda da bunca yıl aradan sonra zorlanacam biliyorum ama Allah büyük zaman akıp geçiyor
(76 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun sizinde bu bebeğiniz inşallah hiç zorlamaz sizi
(90 puan) tarafından
Amin inşaallah Allah razı olsun rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın inşallah
0 oy
(974 puan) tarafından
Ah canım çok geçmiş olsun dönem dönem böyle oluyor ama geçici bir durum korkma çocuklar tamamen iyileşsin sende rahat bir nefes alırsın herşey daha kolay ve iyi olur
(76 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Zor dönem cnm yaza rahatlarsın inşallah 
(76 puan) tarafından
Yazada bizim buralarda daha çok var
0 oy
tarafından
Küçük kızım doğduğunda bizde böyleydik sürekli hastalanmazlardi ama ben tektim yardım edecek kimsem yoktu küçük kızım çok ağlıyordu büyük kızım 2 yaşına yeni girmişti baya zor geçti o 2 sene özelikle ilk 6 ay

Kızım 20 günlükken başladı meme reddine takı 5 aylık olana kadar mama da içmiyordu son zamanlarda gece bile emmiyodu çok zor bir süreçti aç olduğu için sürekli ağlıyordu ve kabız oluyordu

Off yine o günlere gittim ama geçti çok şükür şimdi büyük kızım 6 yaşında küçük kızım 4 yaşında birde 16 aylık oğlum var 
(76 puan) tarafından
Bayağı büyütmüşunuz maşallah Allah esirgesin inşallah benim içinde zaman böyle akar
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benimkilerin arasında 28 ay var dur durak yok çarşı pazar unuttuk zaten.. kızım şimdi 3 buçuk yaşında kreşe gidiyor gündüz 3 e kadar 14 aylık oğluma bakıyorum kızım gelince curcuna başlıyor.. bu günler de geçer rahata ereriz inşallah canları sağolsun 
(76 puan) tarafından
İnşallah amin tek canları sağ olsun oda yeter. Ama Allah bizlere de bol bol sabır dayanma gücü versin
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Ben de yaşadım bunları küçük kızım 2 aylıkken hastanede kaldık büyük ortalıkta ne yedi ne içti çıktık geldik 1 ay geçmeden büyük el ayak hastalığına yakalandı o sırada agır grip geçirdi küçüğe de verdi enfeksiyonu muz 153lere çıktı kafayı yiyecektim hala biri hapşursa bir korku kaplıyor içimi biraz daha büyüsünler geçecek inşallah yalnız olmadığını bil şükür senin annen geliyormuş benim oda yok gelmez noldu diye bir bakmaz 
(76 puan) tarafından
Canım benim çok sağol sükür atlamışın sende iyi kötü. İnşallah benimde zaman hızla geçer büyürler bağışıklık kazanirlar
(1,664 puan) tarafından
İnşallah canım sağ ol

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 532 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (7,830 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 285 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde smrmhmt (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mehmetcanınannesi (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 247 göst.

403,972 soru

12,101,892 cevap

36,416 kullanıcı

...