0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından

Geçen sene sebamad güneş kreminin kullandım ama kuru ciltlerde tabaka halinde duruyor benim yüzüm emmiyordu.

imagebu sene kulanmak için bunu önerdiler bende aldım cildim güneşe karşı çok hassas yüzümde güneş lekeleri cilller var. Bide aşırı şekilde kuruluk var. Aranızda kullanan varmı memmunmusunuz ?

9 Cevaplar

0 oy
(2,372 puan) tarafından
4 5 yıldır kullanıyorum canım çok memnun çok pahalı olmus  ya geçen baktım azalmış benimkide
(209 puan) tarafından
Evet baya pahalıydı güneşten bu kadar çok etkilenmessem hayatta bu parayı vermezdim
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından
Ben homm un bitkisel güneş kremini kullanıyorum çok da memnunum
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Bende bunu kullanıyorum mükemmel canım hatta geçen gün anneme verdim brn yenisini alırım sen kullan diye yüzüne cildiye işlem yapmıştı diye
(209 puan) tarafından
İnşallah bende memnun kalırım
0 oy
(122,627 puan) tarafından

image

bunlari ayrica bide mustela var hem cocuklara hem kendime i an hangidi elime gecerse onu kullanirim ama en cok vichy seviyorum
0 oy
tarafından
Ben de bunu kullanıyorum bence en iyisi bu 
(209 puan) tarafından
İlk  defa alıyorum fiyatını öğrendiğimde baya pahalı geldi bana almaktan vazgeçtim ama eşim aldı.
tarafından
Çok memnun kalırsın canım
0 oy
(7,971 puan) tarafından
Sebamed ben de memnun kalmamıştım göz çevreme degdirmedigim halde gözlerim yanıyordu Bi de cilt rengime dönmüyordu bembeyaz kalıyordu 
(209 puan) tarafından
Aynen benim de yüzüm de beyaz kalıyordu gözlerimi yakıyordu . Koruyuculuğu iyidi ama
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Anneme doktor bunu yazmıştı. Yüzünde lekeler vardı. En iyisi bu demis.
(209 puan) tarafından
İnşallah benimde lekelerime iyi gelir
0 oy
(4,845 puan) tarafından
La roche posay kullanıyorum cnm memnunum benim güneş alerjim var Dr önerdi 
0 oy
(1,051 puan) tarafından
Hiç krem kullanmayan ben :) sadece el çatlakları için beyaz vazalın kullanıyorum kız kardeşimde bunun aynısını aldı geçen fiyatı baya uçuktu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 56 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde sevlev (1,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 106 göst.
0 oy
11 cevap 254 göst.
25 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu

404,897 soru

12,129,332 cevap

36,496 kullanıcı

...