13 15 haftalarda gittim kesin konuşmadı ama kız demişti bugün gittik bugünde rica ettim evlilik yıldönümümz dedim eşimde girdi baya güzel ilhilendi drum çikolata yedirdi hadi yat bakalım dedi sonra baktı baktı baktııııı aaaa bu erkek dedi ben şaşırdım iyi bakın o kordon olmasın dedim eşime gösterdi bak babası pipisini gördün mü dedi hiç durmuyo ki kıpır kıpırdı kan ver gel dedi gittim verdim geldim tekrar hadi bidaha bakalım dedi ve eminim erkek dedi
Sağlıklı olsun da Kızım da oğlum da var çok şükür
Ayyy ne güzel çok sevindim allah bağışlasın benim de bir kızım var inşallah bir de erkek çocuğum olur
Daha erken 2_ 3 haftaya netleşir canım hayırlı olsun
Kız yat kalkta dua et doğuma kadar kız deyip doğumdan sonra erkek olanlardan deilsin bnm kuzenime doğuma kadar erkek dediler kız doğdu hep erkek kıyafeti giydi
Ne güzel ya benim de iki kızım var rabbim.erkegi de nasip eder inşallah bi kaç yıl sonra
Sağ salimde kucağına almayı nasip etsin rabbim cnm bnm bi paşam var smdi 25 haftalik hamisim erkek dediler iki kere en son gttigimde bacakları kapalıydı şüpheliyim aslında
Bnde aynısını yaşadım. 28 .hafta erkek olduğunu öğrendim.... zor alışmıştım hep prensesiimm dye sevdim oğlum oldu
1,493,334 soru
24,399,891 cevap
350,045 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın