0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar, sadece süt içerek uyuyor ve bıraktığım gibi uyanıyor. Gece defalarca uyanıyor süt için. Yani ama evimiz de soğuk sabahları uyandığında süt veriyorum daha fazla uzuyor uykusu. Kafam karışık sütten kessemmi 20 aylik. Size danışmak istedim 

10 Cevaplar

0 oy
(489 puan) tarafından
Bence ilk yemeğe alıştır ondan sonra sütten kes 
tarafından
Yemek yiyor kız 6 aydan beri
-Reklam-
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Benm bebem 27aylk kesmedm 

Kesmeyi düşünmyrm daha küçük kıyamym 

Bence bikc ay daha emzir
(7,872 puan) tarafından
İki yaştan sonra emzirmek dinen tam alması gereken zaman süresi iki yaştan sonra bırakmıyor ise 6 ay alışma süresi var 30 aydan sonra emzirmek haram
0 oy
(1,264 puan) tarafından
25 aylık 13 gün önce bıraktık oda artık umudunu kesti geceleri çok uyanmıyor artık 
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Gece beslenmesini kesebilirsingece uykusu gelişimi için daha önemli uyumadan bı saat önce doyur gece uyanınca su ver ilk bı kaç gün zorlar ama sonra ikiniz de rahat edersiniz 
tarafından
Uyaninca su içip geri uyumazsa nolcak☹️

Ben de gece emmesini kesmek istiyorum sabaha felç kalkıyorum resmen
(13,626 puan) tarafından
Uyku hali ile uyur canım bi kaç gün zor oluyor ama sonrası rahat
0 oy
(20,567 puan) tarafından
Dişten dolayı çok sık uyaniyordur o . Diş ağrısı bebeği rahatsız ettikçe emmek istiyorlar.  Mesela 18. Ayda çok diş çıkardı. 19. Ayda bir rahatladi cocuk. Gece 7 8 kez kalkan çocuk 2 3 kez kalkmaya başladı  ben 2 yaşına kadar dişimi sıktim. Sütten kesince de uykuları düzeldi gerçekten . 
0 oy
(1,443 puan) tarafından
Bebekten bebeğe değişiyor bu durum. Normalde gece beslenmesi yapmıyor olması gerekir ama alıştıysa bunu bıraktırmak zor oluyor malesef :( En azından gece uyumadan önce emzirin. Gece uyandıkça da su verin, istemezse de zorlamayın sarılın, artık gece uyandığında süt vermeyeceğinizi söyleyin. Bir süre sonra alışır inşallah.
0 oy
(182 puan) tarafından
2 yasa az kalmis bence bekle bende çok zorluk cektim çok duskundu düşse aglsa bir sey olsa sadece onunla sakinlesiyordu tam 2 yaşını dldurdu günü günune biraktm icim rahat ilerde insan pisman oluyor erken biraktigi icin ama benim icim çok rahat vakti geldi birakti diyorum.  Bırakırken de göğüs ucuna seffaf bant yapistirdim emmye calisinca ememedi oyle oyle birakti ne aglama krizi ne de baska bir sey cok kolay oldu bu yontemi deneyebilirsin ama dedigim gibi seffaf bant olunca orda bir sy oldugunu anlamıyor emmeye calisiyro ememiyor artik abi veya abla oldun sut bitti dersen oda anlar inşaAllah 
tarafından
AA şeffaf bant iyi fikirmiş, nerde bulabilirim
(182 puan) tarafından
Normal büyük seffaf bant canım evde kullandığımız göğüs ucunu kapkaycak sekilde yapstr cocuk anlamıyor orda bir sey oldugunu
0 oy
(7,872 puan) tarafından
Bence 2 ay daha bekle kışı geçirsin zaten zamanı gelmiş oluyor o zaman kesersin
0 oy
tarafından
Ben de kesmeyi dusunuyorum 21 aylik gece cok uyaniyo tamamen aliskanliktan bir de yemek yemiyor cok baglandi memeye nasil yapacagim bilmiyorum 
0 oy
(6,124 puan) tarafından
Bnm kızda öyleydi 21 ayllken emzdryordum hemen kalkardı artık gözlerim agryordu uykusuzluk tan vala baktım iki daka bir kalkıyor kestim sütten artık çok rahatladım deliksiz yatyor 27 aylık 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 231 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.
11 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde buketimsim (795 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 188 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,167 soru

12,464,436 cevap

46,848 kullanıcı