Ben kendim köyde yaşıyorum ama bizim burdaki köy hayatı zor değil normal ev işlerimizi yapıyoruz tavuklarımız var kaynanamlarla oturuyorum şükür huzurumuz var ama ayrı eve çıkmayıda çok istiyorum Sizler ne durumdasınız
İlcede yasiyorum esim koye tasinalim die tutturdu bilmiyorum nasil olacak saskinim
Canim öncelikle inşallah sende ayrı eve çıkırsın..ben şehirdeyim ve ayriyim Allaha şükür..bu arabada kaynanamda yok benim maşallah Allaha şükür
Doğubayazıt ta yaşıyorum canım gayet güzel bir memleketim var Sadece ısınma sorunu yaşıyoruz 2 sene oldu doğal gaz şehrimize geldi ama evimizi ısıtmıyor
60 derecede yakarsam ve 3 sonra anca ısınıyor onada tabiki de bütçemiz yetmiyor evde yakında mont bot giyer gezeriz
Hakkımızda hayırlısı olsun
ALLAH utandırmasın inş
ELHAMDÜLİLLAH
Ben merkezde kayınvalimdemgil ilçesinde oturuyor.
İyi ki de öyle
İnşallah bir an önce hayırlısıyla kendi evine çıkarsın canım
Canım şehirde yaşıyorum ama köy de olmak isterdim tabi arabam olması şartıyla bir de köyde karşıma börtü böcek çıkarsa çok korkarım orası da var
Ben köyde oturuyom yani köy deyince oyle eski koylerden değil belediyelik kasaba gibi çok güzel ama iki kızım var 3cuye hamileyim 37 haftalik oldum ve ineğim ve yavrusu var bakmak cok zor geliyo bana kaynanamla birlikteydik ama 2 yıl once evleri ayirdik ve ineğe bakmiyo ama ben ona hep süt veriyom herşey veriyom ama o biraz nankör çok şükür huzurum olsunda herşey olur
Şehirdeyim canım ama oturduğum mahalle biraz sakin ya da İstanbul'dan sonra bana öyle geliyor bilemiyorum
1,492,842 soru
24,392,285 cevap
349,393 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın