Esim cok ilgili bir babadir hakkini yemem. Uyutur, altini degisir (Ben yoksam) , banyolarini yaptirir, oynar ama asosyal ve anksiyete vs. Hastakigiba siginarak asla dogru duzgun dosari cikarmaz cocuklari. Disari isleri bana bakae tabi ev isleride. Aramiz pek iyi degil yine su sira ve iki cocuguda esim istemeden dogurdum. Allah var ikinci hamileligimi ilkindeki gibi burnumdan getirmedi ama evde iki cocugu kaldiramio. Tamam obuda anliom hasta ok diyelim. Amaaa demin tartisma ardindan kucuk daha 2aylik olacak bebegim agladi (iki yasibdakide yaomayin diye bagirdi, tartistigimizihiss etti. Normalde asla bagirmamaya calisiriz evde). Neye 2 yasibdaki oglum uyya kaldi, kucuk ogkum sakinlesmedi, geldi elimden aldi susturmaya calisti. Bende mutfakda son kalan islerimi yapiodum. Bi an oglanon aglayisi zugaflasi sanki agizi kapandi, hemen oturma odasina gittim baktim yavrumun agzini skio basta hafif yapio sandim elini cekistirdim baktim ciddi ciddi ciddi skio. Canimdan can gitti daha 2 aylik bile degil özz babasi bile olsa bu konuda acimam, altan almam, bana vursa onu bile belki sineye cekerim ama benim yavrularimin sacinin teline ciddi anlamda zarar veren babasi bile olsa Allah belasini versin !!! Yaramazlik yapar hci bir sekidle laf donlemez sabrin tukenir amenna poposuna yapistirirsin ama susmuyo diye ufacik yebi doganin agzi sikirmi ya