0 oy
164 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (860 puan) tarafından
Kızlar oğluma bimin mama sandalyesini almaya gittim sabah ama benden önce biri almış dünden ayırtmış ilk arabam mama sandalyesi oyun masası ne varsa almış. Eleman birer tane gelmişti dedi ve bizim ilçede zaten bir tane bim var çok sinir oldum neden bir tane gönderirsiniz ki yani. Sağolsun numaramı aldılar başka ilçede kaldıysa getirtecez dedi müdür de vardı orda. Ama haftaya 101 e de gelecekmiş bunu görünce kararsız kaldım . Sizce hangisi daha iyi biminkini alan yakalayan oldu mu fikir verir misiniz ? 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
geçen yıl almıştı eşim baya güzel canım kullanışlı kızım 21 aylik hala da severek oturuyor
(860 puan) tarafından
Anladım canım bulursa alayım o zaman ya çok hoşuma gitmişti. Teşekkürler cevabın için
-Reklam-
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Ürün ayirtmak yasak bulunduğun şubeyi şikayet edebilirsin bim genel müdürlüğüne ayırtma kesinlikle yasak zincir magzalarda
(860 puan) tarafından
Valla canım öyle dedi. Ben de sırf almak için gece vardiyadan gelen eşimi uyandırdim bebeğin yanında durması için. Bu soğukta gittim daha yeni açmasına rağmen ama alamadım. Sorun parası da değil İnternette de aynı fiyatlara var ama gözümle görünce daha için rahat ediyor diye almak istemiştim. Bakalım getirtecez dediler ne kadar doğru bilmiyorum
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Ben bimden aldm geçen sene piccolo mondinin canım ben memnunum 
(1,382 puan) tarafından
Rica ederim canım. Ben alınca 160 tl idi 350 olmuş şimdi ama gene netten daha uyguna geliyor
(860 puan) tarafından
Aynen süngerli olması da hoşuma gitti. İnternette de bu fiyata var ama süngersiz ve kalitesini de görmeden almak istemedim açıkçası
(1,382 puan) tarafından
Valla bu sade ve güzel canım fazla para veremiyoruz yoksa ayrılabilir sandalyeli alırdım o da güzel oluyor da gereksiz pahalı
(860 puan) tarafından
İşimi görsün yeter ben de öyle herşeyin en iyisini arayan biri değilim
(1,382 puan) tarafından
Aynen öyle bende öyle düşünüyorum
0 oy
(9,983 puan) tarafından
Ayy bende.ogkuma alacağım Zaman sabahın 8nide gitmiştim kendimi erken gidiyo sanıyorum bir gittim ne göreyim kuyruk uzamista uzamış. Neyse dedim herkes sandalye almaz ya bekledim kadının biri 2 sandalyeyi birden yüklendi gitti kasaya tekini ver diyom vermiyor kızı hamileymiş yeğeni doğum yapmış bilmem ne sinirimden ağlamıştım sonraki hafta â101de çalışan kız ayırdı bana da annemde kendi evlerinin ordakinden almıştı 2 mama sandalyesi oldu biri Bizim evde diğeri annemlerde duruyo ben çok sık gidiyorum anneme 
(860 puan) tarafından
Ben gurbetteyim  canım eşim gille aynı yerde ama onlar da köyde olduğu için kullanmam orda. Ben de öyle inan bir haftadır bekliyorum eşime de söyleniyorum bir yandan hadi uyan geç kaldım flan diye o da diyor küçücük yerdeyiz kim gidip alacak kapışacak onun için. Eve boş gelince şok oldu :) bunlar da başka ilçede kaldıysa getirtecez dediler ama olmasa ben de 101 den alacam haftaya. Evimin karşısında ben de sabahtan dikilirjm artık kapıya :) sinirlerim bozuldu vallahi
(9,983 puan) tarafından
Birazda kısmet işleri ben de 101 in sandalyesini kullanıyorum oğlum 32 aylık halende sapasağlam küçük şimdi hem büyük hem küçük ikisde kullanıyor yani 32 aylık oğlum halen sığıyor içine
(860 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın sana :) aynen kısmetinde varsa gelir zaten yoksa da dünyanın sonu değil başka yerden alacam
0 oy
tarafından
Ben almıştım ama yazın geldiğinde. Aynı model mi bilmiyorum ama bayağı bir dandik görünüyor benim aldığım. Pişman oldum açıkçası. Henüz kullanmadım erken aldım ama bunu annemlere verip kendimize başka almayı düşünüyoruz sonra. Annem bebeği tutmaz o devrilir aşırı dandik diyo eşim de dedi pek sağlam görünmüyor diye.
(860 puan) tarafından
Getirirlerse bir bakacam artık hoşuma giderse alırım dedim zaten onlara tamam dediler. Bulamazlarsa da başka yerden bakacam
0 oy
tarafından
Herşey pahalı olmadan önce bim açılmıştı eşim 30 TL almıştı çok iyi çıktı bı ton para vermeye gerek yok belli bir ay sonra içinde durmak istemiyorlar 
(860 puan) tarafından
Bayağı bir önce almışsınız heralde :) fiyatı genelde normal geldi bana çok pahalı değil ama eskisi gibi ucuz da değil.
tarafından
O zaman 50 tlydi
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Ben 101 den aldm ama biraz dandik açıkçası 100 150 tl fazla verip civil den faln alsaydm dedm .. o zaman 150 ye almistm şimdi 350 olmuş. Civil den de alabilirsiniz bence hem daha kaliteli olur 
(860 puan) tarafından
Isf gözümle görmek istediğim için bunu almak istedim. Merkeze üç saat mesafedeyiz bebek te olunca sık sık gidip gelmiyoruz artık burda da sadece bin 101 şok var market olarak başka mağaza vs. Yok. Mobilya mağazaları da aşırı pahalı kırsal kesim olduğundan. Bakalım artık hangisini bulursam almam lazım ek gıdaya geçtik onsuz olmuyor yere oturtup yedirin e gözü sürekli oyuncaklarda kafayı yerde yedirmek çok zor oluyor böyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 110 göst.
0 oy
8 cevap 217 göst.
+1 oy
5 cevap 128 göst.
0 oy
11 cevap 234 göst.
5 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sarakurak (1,184 puan) tarafından soruldu

405,550 soru

12,150,938 cevap

36,568 kullanıcı

...