0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben 2 buçuk yıldır evliyim severek evlenmedim görücü usulü evlendim ama seviyordum esjmj başlarda sonra çocuğumuz oldu uzaklaştık birbirimizden şuan sevgim yok gibi neredeyse yani şimdiden böyleyse bir ömür boyu nasil olacak bilmiyorum yani evlilik böyle biseymi yıllar geçtikçe soguyormu eşler birbirinden

32 Cevaplar

0 oy
(7,824 puan) tarafından
Yoo sevgi bitmez sadece o cicim ayları vardır ya hani daha çok sohbet daha çok haşır neşir olmak onlar yerini dinginliğe bırakıyor. Aksine evlilikte yıllar geçtikçe daha çok bağlılık olur. O vıcık vıcık haller olgunluğa dönüşür.
-Reklam-
0 oy
(1,278 puan) tarafından
6 senelik evliyim canım ilk başlarda o kadar çok kavga ettik ki hergunumuz zehir geciyodu evlendigime çok pismandim oda aynisini diyodu ama git gide evlilik oturmaya başlıyo şimdi evim yuvam diyorum başka hiç bişey umrumda degil eşimi de çok seviyorum merak etme oturur bazı şeyler birbirinizi tanımaya çalışıyosunuz olur illaki öyle seyler
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Çocukla beraber gerginlik vs olabilir haklısınız ama sevgi azalması sadece stres ortamına bağlanmıyor bence daha temel sorunlarınız var gibi. Soruna gelince bence hayır ben yeniyim belki ama çevremde gördüğüm 40 yıllık evlilikler her şeye rağmen sevgiyle ilerliyor 
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Cok şükür aramızdaki sevgi de saygı da hep vardı hala var 6 yıllık evliyiz aksine çocuklardan sonra kuvvetli olan bağımız daha da kuvvetlendi
0 oy
(987 puan) tarafından
Şu an çocuğun küçük,hem zamanını hem enerjini aldığı için böyle hissetmn normal canım, aranızda bir problem yoksa bu günlerde geçer.

Ama uzaklasirsaniz daha çok soğukluk olur.

Beraber vakit geçirmek, sohbet etmek için.

Birbirinize zaman ayirmalisiniz.
0 oy
(613 puan) tarafından
5 yıl olacak hâlâ çok seviyoruz birbirimizi ilk günden daha da çok. Görücü usulü bizimki de
0 oy
(3,636 puan) tarafından
Biter heralde annenler 35 senelik evli kedi ile köpek gibi ler 
0 oy
(7,456 puan) tarafından

Bu size bağlı bişey aranızdaki iletişimle ilgili bağlılıkla ilgili 6 yıllık evliyim her gün sevgim aşkım daha da artıyor saat sayıyorum işten gelesiye eşimde aynı işten çıkar evine gelir ve birbirimizi özleriz çocukla ilgili de değil çocuğumuzda var hatta bir tane daha olcak inşallah doğumum var çocuk tam tersi aşkın meyvesi ikimizden bir parça neden soğukluk olsun ki  tam tersi birbimize daha çok bağlanıyoruz birbirimizi çok sevdik ki ikimizden bir parça bir can oldu sonuçta :) Allah başımdan eksik etmesin yokluğunu göstermesin iyikim o benim canım benim canım ❤️

0 oy
(498 puan) tarafından
1.5 senelik evliyim 2 yıllık sevgililik zamanimiz oldu eşimi ilk zamana göre daha cok seviyorum daha çok bağlîyım. Aynı şekilde eşimde öyle birbirimize saygimiz var buda sevgiyi besler büyütür. 
0 oy
(18,354 puan) tarafından
Bu hızla tükenmeye devalüasyon ederse bitecek galiba 3 yıl oldu on yıl gibi geliyor bana
0 oy
(63 puan) tarafından
Merhaba canım biz 23 yıldır evliyiz akraba ama hiç görmemiştik eşim yurt dışındadı ama o saygıyı sevgiyi iyi koruyabildik çok şükür birbirimizi hiç kırmadık bu arada aile sorunlarını birbirimize yansıtmadık 3 çocuğumuz var
0 oy
(13,775 puan) tarafından
Yok yani bende hiç olmadı 4 senelik evliyim çok da severim eşimi illaki anlaşmazlık oluyor çocuktan ilk günkü gibi değiliz ama eksilen bisi yok bende

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 624 göst.
19 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busrabetulll (1,503 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 222 göst.
0 oy
11 cevap 348 göst.
30 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Azra ebecik (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,345 puan) tarafından soruldu

410,729 soru

12,358,509 cevap

41,272 kullanıcı

Kategoriler

...