0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir aileye güzel bir hediye almak istiyorum ne alınabilir? Güzel bir ev hediyesi ne alınabilir?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

Marangoza güzel bir saat yaptırabilirsin aileye dair bişey 

tarafından
Teşekkür ederim. Ben de saat düşündüm de evleri kira. Çivi cakmazlar gibime geliyor. Ayaklı saatler var onlar da güzel aslında bilemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Limitin nedir canım ?
tarafından
Evlerinde eksik bişeyleri var mıydı mesela öyle bişeyde alabilirsiniz
tarafından
Sürekli gidip geldiğim yer değil aslında ama kardeşim oradayken tost makinesinde tost yapmış böyle zor oluyor demiş. Waffle makinesi mi alsam dedim
tarafından
Nasıl zor oluyor demiş canım makinesi mi kötüymüş ?.
tarafından
Tost makinesine yapisiyormus. O da böyle zor oluyor demiş. oyuzden waffle makinesi mi alsam dedim
tarafından
O zaman tost makinesi iyi değildir kuzum tost makinesine tost yapışmaz ki aslında ya tost makinası yada waffle makinası al o zaman :)
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Battaniye olabilir düz renk kabartmalı olanlar yatak örtüsü gibide kullanılır nevresim takımı olabilir 
tarafından
Waffle makinesi nasıl sizce?
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Tablo ya da mutfak eşyaları alabilirsin
0 oy
tarafından
Bence kullanisli bir esya alin sus eşyası değil de daha makbule geçer gunluk hayatta kullanabileceği bir şeyler alın 
0 oy
(164 puan) tarafından
Belirledigin rakama çok şık bir fincan takımı yada çay bardağı takımı veya 6 lı servis tabağı alabilirsin biblo gibi dekoratif ürünler riskli bence evine uymaz hosuna gitmez belki 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
3 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Ugurumby (3,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
5 cevap 405 göst.
0 oy
1 cevap 578 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde tugra0606 (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler