Önceki postumu bilenler bilir. Eşimin işleri dolayısı ile çok yoğun olduğundan şikayetçiydim. 2 gün önce seni evde konuşmak için bekliyorum bugün erken çık dedim. İşte eve geldi dedim ki ben artık çok rahatsızım. Sen sevgisini, ilgisini belli etmeyen bir adamsın. Kendimi bir evlilik içerisinde hissetmiyorum. Bence sen ne istediğini bilmiyorsun. Kendimi bir kadın olarak yalnız hissediyorum, bu ilişkide değer görmediğimi hissediyorum dedim. Ayrıca eşim Twitter’dan kadın erkek fark etmeksizin takip eden twit beğenen biriydi. Dedim ki bence sen bir arayış içerisindesin. Artık bana olan sadakat ve bağlılığına inanmıyorum dedim.
Kendini savunması şu şekilde oldu. Türkiye’de bu şekilde bir algı olması çok yanlış, ben neden bir arayış içerisinde olayım ? Bir arayış içerisinde olsam bunu Twitter’dan mı yaparım. Bana komik gelen, hoşuma giden zekice olan şeyleri beğenip takip ediyorum bunu sadakat ve bağlılığa bağlaman çok yanlış bir düşünce dedi. Bu konuda benden değişmemi bekleme çünkü ben böyle bir adamım dedi. Ne söylediysem evet belki de ben öyle bir adamım bu bu kadar basit dedi sadece değer ve sevgi konusunda çok özür dilerim sana böyle hissettirdiysem gerçekten ortada büyük bir problem vardır. Elimden geleni yaptığımı düşünmüştüm, sana olan sevgimi, değerimi belli ettiğimi düşünüyordum dedi. Eşimin beni manipüle ettiğini düşünüyorum çünkü konuşmayı benim kadar ciddi almadı gibi, hatta ara ara çok tatlısın hayatım vs. dedi sanki böyle benimle dalga geçiyor gibi. Sana büyü falan mı yaptılar bir dolaplara bak şeytan sana vesvese veriyor vs gibi şeyler söyledi
bu saatten sonra nasıl bir taktik izlemeliyim ? Uzun oldu kusura bakmayın.