0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
Biz eşimle her sene izleriz bitene kadar genelde 

Oğluma hamileyken başlayıp o bitince doğum yapmıştım balaban şampiyon olduğu sene 

Ve bu sene de aynı başlayıp bitince inşallah kızımı kucağıma alacagim oğlum Nisan kızım da mayısın ilk haftası olacak doğum günleri iyi denk geliyo böyle

11 Cevaplar

0 oy
(17,557 puan) tarafından
Bilmem yarışmacılar pek ilgimi çekmedi bu sene de.gecen sene gibi berbat bir sezon olacak bence 
(782 puan) tarafından
Geçen sene çok az izledim sarmadı bu sene de bakalım sararsa izlerim insanlar göründüğü gibi olmuyo sonradan degisiyolar oyuzden bı degerlendirmek lazim
(17,557 puan) tarafından
O yüzden bir kaç bölüm izlerim bakalım bir dr fazla parkur olmayacakmış bu sene ama ben parkur oyunlarını daha çok seviyorum
(782 puan) tarafından
Parkur çok heyecanlı oluyo ama çok fazla yorulunca bu sefer güçsüz kalan taraf aç kaliyo ya üzülüyorum başarılı olanlarda olmayanların yüzünden sürekli aç kalıyor
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından

Bir haftadır bekliyorum izleyecem :)

(782 puan) tarafından
Bende bekliyorum ama oğlum televizyonu kirgidi için yarım yamalak görerek izliycem mecbur
(1,024 puan) tarafından
Şansa bak :) benimde şansıma eşim bugün nöbetçi rahat rahat izleyecem:) pek sevmez o
(782 puan) tarafından
Benimki de çok sever ama bir gece bir gunuduz vardiyasında olduğu için işten gelince bana soruyo fırsatı olursa netten bakiyo
0 oy
(25,196 puan) tarafından
İzlicem ben annemdeyim oğlum erken uyur bugun uyumadı severim izlerim:) 
(782 puan) tarafından
Keşke bende annemde olsam yada annem burda olsa ya yakın olanlar ne şansli
(25,196 puan) tarafından
Ben yakın sayılmam canım 3 saat uzaklıkta her zaman gidip gelmiyoruz senede 2 kere anca onda da 1 ay kalıyorum git gel olmuyo çocukla. :(
(782 puan) tarafından
He ayniyiz ozmn bizimde 3 buçuk saat uzaklıkta bizde 3 ayda bir gidip 1 hafta 10 gün kalıyoruz ablamla
(25,196 puan) tarafından
Özel araba olsa gidilir sık sık ama 3 vesait değiştiriyoruz biz resmen eziyet oluyo yol o yüzden gelmişken kalıyorum 1 ay kadar
(782 puan) tarafından
Bizim kendi arabamız var ama bu seferde eşim geliyo birakiyo aliyo derken masraf çok oluyo
0 oy
(14,820 puan) tarafından

aa bugün başlıyor mu bilmiyorduk:)

(782 puan) tarafından
Evet 8 de başlıyor ilk bölümü izlemeyinca ben daha izleyesim gelmiyo
0 oy
(14,146 puan) tarafından
TV başına oturup uzunca bir şey izleyemiyorum ben (⁠•⁠‿⁠•⁠)
0 oy
tarafından
Yok izlemicem  canm
0 oy
tarafından
Senelerdir yayınlanır bir bölüm izlemedim izlemem de
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum ben sevemedim bir türlü izlemiyoruz o yüzden ayrıca hep youtuber falan var biraz komik geldi 
0 oy
(986 puan) tarafından
Bitek 2020 yi çok severek izledim,

Ve Cemal can şampiyon oldu.

Sonraları pek sarmadı.hele geçen sene berbattı.
0 oy
(1,381 puan) tarafından

Tercih meselesi ben izlemem sevmem Acun yeterince zengin :D 

0 oy
(1,510 puan) tarafından
Eşim sevmiyor ama ben izlerim dizilerden daha iyi :) ama bugün güzel günler var onu izleriz :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 114 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 35 (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
0 oy
4 cevap 137 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
7 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra2551 (50 puan) tarafından soruldu

414,008 soru

12,460,600 cevap

46,696 kullanıcı

Kategoriler

...