0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
aslinda bikiyor altini acinca kaka kaka diyor çise de hatta bugun oyle oldu goturduk kucagimizda klozete yapti bnde aceba alistirsam alisir mi diye dusundum ama sabah kalkinca bezi dolu oluyor ondan da korkuyorum normalde yazin alistiriyin hem 2 yasini da gecmis olur diye dusunuyordum

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim de 21 aylık ama şuan ne ben hazırım ne de yavrum yaz gelsin de hayırlısı ile alıştıracam inşallah bende canım çünkü benim de çişi falan geldiğinde belli ediyor ama cesaret edemiyorum şuan ve dediğin gibi sabah kalkınca bezi dolu oluyor 
(1,169 puan) tarafından
aslinda bende cesaret edemiyorum ama mesela kakasini yapinca kaka diye geliyor rahatsiz oluyor bide aksamlari arada bezini degistirirken esim biraz hava alsin takma diyor  o zman çisi gelince gelip kaka kaka diyor goturuyorduk tuvalete yapmiyordu tutuyordu bezi takinca yapiyordu bugun ilk defa yapti cok sevindim dedim aceba alistirsam mi yapmisken yoksa yazin yapacaktim planlarima gore
-Reklam-
0 oy
(3,542 puan) tarafından
Hazır demekki evin soğuk değilse hiç bekleme bnm kızım gidince kardeşide gitmek istiodu bizde 20 aylıkken başladık gecelerinde bağlama muşamba ser yaparsa sadece çarsafı yıkarsın kurur serersin anca öle alışır gündüzde yarım saat  bir saatte aralıklarla mutlaka götür sabredersen çabuk alışır
(3,542 puan) tarafından
Bnce denemekte fayda var
(1,169 puan) tarafından
gece cok sknti oldu mu peki nasil bir surec bekliyor bizi
(3,542 puan) tarafından
Muşamba serdim canım illaki bi müddet altına kaçıracak snra kendi uyanıp tuvalete gtmk isteyecek kolay desem yalan söylemiş olurum ama sabırlıysanız üstesinden gelirsiniz şöyle düşünün ha şimdi ha yazın çok fark olmayacak
(1,169 puan) tarafından
ayy hasta olur diye korkuyorum kis gunu ya
(3,542 puan) tarafından
Soğuksa ev daha zor olur canm o halde yazın dene inş çabuk alışır:)
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Benimki de 20 aylık çişini kakasını yapinca yanıma gelip annee çiş anneee kaka diyo ben öğrettim yapınca gel anne çiş anne kaka de dedim :) ama gel gelelim şuan asla düşünmüyorum ikimiz de hazır değiliz yaza Allah kerim :) çok kasmayi düşünmüyorum açıkçası ne zaman hazır hissedersek
(1,169 puan) tarafından
bnimki de oyle canim yapinca soyler bazen altini acik birakiyorum onda kaka diyor goturuyorduk yapmiyordu bugun ilk defa yapinca cok mutlu oldum aceba alistirsam mi diye de dusundum
0 oy
(7,820 puan) tarafından
Bir buçuk yaşında bıraktı oğlum bezi 
(1,169 puan) tarafından
nasil bir surecten gectiniz
0 oy
(688 puan) tarafından
Oğlum 20 aylık bizimki de bezden çok rahatsız oluyor kaka ve çiş diyor ama tam olarak algilayamiyor bana göre küçük daha yaz olunca ogreticem 
(1,169 puan) tarafından
bnde yazin ogretirim diyordum bugun yapinca cok mutlu olduk dedim hevesi varken ogretsem mi diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 119 göst.
30 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (13,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 203 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
8 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yildizsumeyye (1,099 puan) tarafından soruldu

413,498 soru

12,448,408 cevap

46,221 kullanıcı

Kategoriler

...