0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Oğlum ikimizde hastayız ve geniz eti ameliyati oldu ameliyattan sonra 2 gün çok güzel yedi ama şimdi kaşığı tabağı görür görmez öyle bir agliyo ki sakinlestiremiyorum 3 gundur ağzına lokma sürmüyor ruh gibi oldu yüzü gözü çöktü ateş çıkıp duruyo arada eşimle kafayı yemek üzereyiz Perşembe kontrol var ozmn çocuk dokotruna da gostericem ama şu an ne yapicani bilmiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(1,639 puan) tarafından
Canım boğazı aciyordur ondan yemek istemiyodur
(782 puan) tarafından
Bizde öyle düşündük ama yani çorba falan iciyodu şimdi hiç içmiyor çok aşiri zayıfladı moralimiz çok bozuk
(1,639 puan) tarafından
Zorlamayın illa yer eninde sonunda
-Reklam-
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Boğazlari kızarmistir cuma gunu ateslendi oglum yemek yiyen cocuk istemedi 16 aylik oglum dr gorurdum Boğazlari kızarmis dedi serum takildi ogun gelince yedi ert gun hic birsey yemedi antibiyotik ates dur kullanıyorum atesi bugun durdu simdide burnu akmıyor horluyor gibi ses uykusunu rahat alamiyor geniz alintisimi oluyor serum sıkıcam uyaninca bakalım  keske hic hasta olmasalar:( 

Gecmis olsun sizede canım
(782 puan) tarafından
Aynen öyle bende kafayı yememek için direniyorum bu sene ne çok salgın var geçen sene daha küçük tü ** ahir kere bile kışın hasta olmamıştık dışarda kar bile oynaidk hatta
(782 puan) tarafından
Saol canim sizedee
0 oy
(1,277 puan) tarafından
Acaba boğazı falan ağrıdı da ondan mı yemiyorki canım yada travma mı oluştuki acıdan
(782 puan) tarafından
Travma gibi değil ama yani çorba içiyor di düne kadar iki üç kaşık hatta kahvaltıda yumuşak pateteslerden de yiyodu bide üzerine hastalık gelince iştah siriflandi elimi karnına koyduhumda sesler cikiyo migdesi bobmoş
(1,277 puan) tarafından
Tüh geçmiş olsun canım ya doktorla konuş bakalım bi
(1,277 puan) tarafından
Birde ana özelden mesaj attım bakabilir misin canım
0 oy
(450 puan) tarafından
bogazina bak cnm sismisse yemez hastaysa istahida olmaya bilir rabbimsifa versin safi ismiyle seni okdr anliyorumki seni aynisini yasadim icim gidiyordu kizima ayakta duramiycak hale gelmisti onla beraber agliyordum 2 aylik oglumda hasta olmustu 10 gun hastanede yattik kizimida hasta halde halasina birakmistim 10 gun kizimi goremedim oglumda cok kotuydu simdi ikiside duzeldi cok sukur inanirmisiniz stresten sacim beyazlamisti rabbim hic bir anneyi caresiz birakmasin dua edin bol bol bn dualarla ayakta kaldim
(782 puan) tarafından
Benimde saçım beyazladi geçen tararken gördüm ve 21 yaşındayım daha bu sene kadar strese görmemiştim 5 aylık hamileyim karnimdakinemi üzüleyim oglumami iki ara bı derde kalıyorum niye uyumuyo evresini atlattık niye yemiyo evresindeyiz rabbim bunuda atlatmayı nasip eder inşallah toparlar bı an önce hastalık çocukları çok büyük etkiliyo rabbimtum bebeklere sağlık versin inşallah çok teşekkür ederim
(450 puan) tarafından
amin uzulmeyin iglesir allahin izniyle ya safi ya kafi ya muafi ya allah okuyun bol bol inanin faydasini cok goreceksiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 111 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
8 Ocak 2022 Aile kategorisinde Zeynepzeynep (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.