0 oy
142 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (53 puan) tarafından
Sütlaci nasıl yapıyorsunuz pirinç unu kullandım bir kaşık ama süt kesildi sanki ve pirinç unu tadı geliyor 

10 Cevaplar

+1 oy
(116 puan) tarafından
Hayır anne usulü yaparım ben ne pirinç unu ne nişasta sadece pirinç şeker süt 
-Reklam-
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Kesinlikle kullanmam, bebek maması gibi okuyo, sadece nişasta ile bağlıyorum 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Nişasta kullanıyorum 
0 oy
(3,681 puan) tarafından
Nişasta kullanırım ben 
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Ben sadece nişasta koyuyorum kıvamı için.yarım yemek kaşığı.pirinc unu hiç denemedim 
0 oy
(639 puan) tarafından
Normalde sutumuz koyu olduğu için bi şey kullanmam ama çok duru inek sutuyse kaseye yarın kasık nişasta koyup suyla acarim pirinc falan pişince indirmeye yakın koyarım hemen kıvam alır zaten indiririm. Süt kaynamadan bi şey koymam zaten ben kesilir diye
(53 puan) tarafından
Ayyy ondandir o zaman süt iyice kaynamadan koydum ben
0 oy
(3,800 puan) tarafından
Pirinç süt şeker vanilin su bunlar sadece kullandığım.  Pirinci pişirip iyice sütü eklerim kıvam alınca şekeri vanilini katar 2 dk karıştırıp kapatirim altini sulu olmaz katı da olmaz . Güzel ve kıvamı tam olur
(8,114 puan) tarafından
Ben de aynısını yapıyorum gayette kıvamlı oluyor ne nişastaya ne de una gerek yok bence.
0 oy
(8,114 puan) tarafından
Sadece süt ve pirinçle yapıyorum gayette kıvamlı oluyor. 
0 oy
(13,873 puan) tarafından
Ne Nişasta ne un hiç bisi kullanmiyorum ben en son pişince 1 paket vanilin koyuyorum
0 oy
tarafından
Hayır ne nişasta ne de pirinç unu kullanırım. Süt pirinç şeker yeter . Ölçü olarak yaparsan kıvam alır kuzum
(53 puan) tarafından
Ne kadarlık ölçülerle yapıyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 300 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 71 göst.
0 oy
12 cevap 201 göst.

412,095 soru

12,405,805 cevap

44,601 kullanıcı

Kategoriler

...