Böyle sorunca aklıma gelmiyor
Vitamini vermeyi unutuyorum arada
İlk 1 ay uyumayı unutmuştum ya bebeme bişey olursa diye
Yok şükür 6 ay oldu hiç ınutmadım böyle şeyleri de gece iki üç saate bir emzirmeye uyanıyordum alarm kuruyodum artık bendr eşimde ne kadar yorulmuşsak ikimizde alarmı duymamışız kapatıp uyumuşuz en son gece 12 gibi emzirdim koydum yerine uyudum uyandım sabah saat 8 ve ikimizde uyanmamışız korka korka bebeğime baktım yaşıyor mu nefes alıyor mu diye oda uyanmamış uyumuş şükür artık 6 aylık vr sadece bir defa uyanıyor emmek için daha da uyanmıyor 8 e kadar uyur
Valla çocuğumla ilgili biseyi asla unutmam ama bı keresinde o kadar yorgundum kişi eşime dedim az ilgilen kestirem ben 1 saat oda çocuğu unutmuş koltuğun üstünde yanıma gelmiş yatmış anam bı ağlama sesi geliyo ama rüya saniyom bı baktım eşim yanımda salona gitmem 3 saniyemi aldı ben unutmam ama eşim unutmuş çocuğu oda yorulmuş garibim olabiliyo bazen öle şeyler
3 gün önce oğlumun bezini değiştirmek için altını açtım o an bir şey oldu eşim ile büyük oğlum kuduruyorlardı onlara durun derken çocuğun bezini açıp geri kapamışım değiştirmeden sonra kirli bez aradım birde 10 dk sonra dank etti değiştirmediğim eşim iyi dalga geçmişti
İlk oğlumda da gece çocuk utanmayınca sabaha kadar uyumuşuz o zaman 4 aylıktı bir uyandım sabah olmuş başladım ağlamaya eşim korktu çocuğa bir şey oldu sanmış ne oldu diyor ağlamaktan anlatamıyordum derdimi sonra manyak büyüdü artık acıkınca kendi uyanır av kalmadı diye 1 saat beni teselli etmişti
Ben kendimi unutuyorum daha çok
Bebeğimle ilgili bisi unutmuyorum çok şükür
412,732 soru
12,426,645 cevap
45,509 kullanıcı