0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (11,414 puan) tarafından
Kizlar,

Kızımın okula yanında götürdüğü cüzdanı içinde harçlıkları ile kayıp. Fakat okulda düşürdü mü,başka bir yerde mi düşürdü yada çalındı mi bilemiyoruz.Kizim ben çantamdan bile cikartmadim birşey almadım ki diyor. Beslenmeyi evden koyuyoruz bir ihtiyac olur diye koyuyoruz yanına para .Zaten içinde de çok yüksek birşey yoktu toplasan 25 TL vardır .Fakat calindiysa tabi ki bunu okula bildirmeliyiz.Ne yapacağımı şaşırdım.Okulda sanırım çalınmış desem büyük vebal.E benimki düşürmüş desem ve gerçekten calindiysada ne yazikki kötü yola sürüklenen bir çocuk var demektir.Ne yapacağımı şaşırdım.Evde kesinlikle değil.aramadigim yer kalmadı.cantasini kardeşinin uzanamayacagi yere koyuyorum ki kitaplara zarar vermesin o da almış olamaz.Aklima birde öğretmene mesaj  atmak geldi ,sanırım sınıfta düşürmüş diye.siz ne dersiniz?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam öğretmeniyle konuşurum. Tatlı dille konuya gir

Beni yanlış anlamayın vebal almak istemiyorum falan de
(11,414 puan) tarafından
Bende direk çalındı kafasına yatmak istemiyorum çok büyük vebal.ama kayıp etmiş bizimki desem mi diyorum.
tarafından
De canım belki önceden böyle bir olay olmuştur. Öğretmen kendi der çalınmış olabilir diye
(11,414 puan) tarafından
Şimdi çıkışta mesaj atacağım.bakalim ne olqcak
-Reklam-
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Ben kızıma derdim, 

-Öğretmenim ben cüzdanımı kaybettim,çok üzüldüm. Arkadaşlarıma görmüşler mi sorabilir misiniz dedittirirdim.

Vebal alamazdım ama öğretmenin de daha önce bilgisi varsa, ya da daha sonra benzer bir olay duyarsa diye gözünün açılmasına destek olurdum.
(11,414 puan) tarafından
Aaa bu çok mantıklı bu gün tembihleyim yarın desin bu sekilde

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 280 göst.
0 oy
3 cevap 78 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde SL (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 292 göst.
7 Eylül 2021 Aile kategorisinde Bbg (1,737 puan) tarafından soruldu
0 oy