0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (782 puan) tarafından
Dünde post açmıştım oglum bişey yemiyo diye doktoruna yazdım serum taktırın bı takviye şart diyo bizde oğlum çok aşırı agliyo canı yaniyo hastaneyi ayağa kalditiyo diye cesaret edemiyoruz ama biliyorum ki bu şekilde giderse de yaptıracaklar çok vitaminsiz kaldı ayakta durmaya hâli yok resmen

1 cevap

0 oy
(1,326 puan) tarafından
Niye yemiyor peki. Ne kadarlık 
(782 puan) tarafından
1 buçuk yaşında geniz eti ameliyatı oldu ameliyattan hemn sonra grip oldu gribi geçti şimdi boğazlarını acıyo bilemedimki 6 gün oldu ameliyat olalı ilk iki üç gün çorba falan çok güzel yiyodu acisaydi ozmnlarda yemezdi bilmiyorum kafayı yemek üzereyiz ama
(1,326 puan) tarafından
Bize doktor geniz eti ameliyatı yapamayız dedi 1 buçuk yaşında ilaçta veremem dedi çok aşırı tehlike arz etmiyorsa dedi. Geçmiş olsun Rabb'im şifasını versin. Sevdiği şeyler yer mi ki yiyebiliyor da. Süt fln meyveli. Yoğurt meyveli.benim kız havale geçirdi 1 hftaa sadece emdi yemedi birşey sonra balık yağı pkmez icirdik toparladı sizinkide düzelir zorlama inada binebilir. Sevdiği pankek fln yer mi ki.
(782 puan) tarafından
Şimdi banyo yaptırdım muzla bebe bisküvisi ezdim 3. 4 kaşık yedi ballı su koydum biberona iciyo yudum yudum baktimda boğazları acıyo galiba yutkunurken xorlaniyo ya normalde herşeyi yiyen bı çocuk 2. Aydır falan böyle hastalıktan geniz etinden yiyemiyo şu ameliyatin iylesme sürecinde geçse yer diyorum ama çok da halsiz bu sefer kaka yapıyo hergun bu doydugunu susuz kalmadigini mi gosterir
(1,326 puan) tarafından
Aynn susuz kalsa bezinden belli olur. Aç kalsa gene aynı şekilde ateşi faln normalse sıkıntı yapma annesi. Vitamin takviyesi doktor önerisi ile yparsin
(782 puan) tarafından
Vitamin aldım eczaneden vitagil diye bir ilaç onuda kullanıyorum inşallah duzelir teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prensannesizey (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 662 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (751 puan) tarafından soruldu

412,337 soru

12,412,520 cevap

44,908 kullanıcı

Kategoriler

...