0 oy
481 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Kızlar bugün bebeğim hastaydı hastaneye götürdüm eşim çalıştığı için kayınımla götürdük neyse sabah gittik üzerime de bol pantolon ve diz kapağımdan aşağı kadar gelen tunik giydim rengide Pembeydi başıma da eşarp taktım üstüme de uzun kaban giydim yanıma da yelek almadım yani kaban giydim geri de eve geleceğiz diye hastaneden sonra kayınım da eve götürdü eltimi aradı kahvaltı hazırla geliyoruz diye annesi falan da varmış evlerinde neyse gittik akşam kayınım geri eve getirdi bizi eşim eve geldiğini bilerek söylememiş bana gelince bakayım ne giymiş diye düşünmüş sanki açık saçık giyiniyorum gibi Allah aşkına kapıdan girdim geldi hemen ne bu üstüne giydiğin diyor ya ne varsa tuniğin rengi pembe olduğu için cok dikkatli bakarsan hafif bi içimde siyahlık gözüküyor sadece o yani niye üstüne yelek almadın şöyle böyle edepsiz hayasız şerefsi*z diye burnumdan getirdi tuttu beni dolabın kapağına çarptı 2 kere sonra saçımdan tuttu çekiştirdi çocuğumun gözü önünde bundan sonra asla dışarı çıkmayacaksın dedi çöp bile atmaya gitmeyeceksin dedi sadece olay bu yemin ederim ya Allah aşkına revamı bu siz olsanız ne yapardınız

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tunik giymişsin neyin davası bu deli mi ne 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben olsam ki asla bu durumda olmam bana el kaldırmasına bu muameleyi yapmasına izin vermezdim o an kadese basar oda yoksa 155i arardım hickimse bana el kaldıramaz küfür edemez sokağa çıkma vs diye özgürlüğümü elimden alamaz 
0 oy
tarafından
Tuniğin rengi hoşuna gitmemiş sanırım sende dikkat et canım gerçekten bazı renkler iç gösteriyor ama sana davranışı hiç hoş değil güzellikle diyebilirdi 
(59 puan) tarafından
Bişeyi güzellikle demeyi bilmiyor canım hep zorbalık hep zorbalık sadece karın tarafımda atletin sıyahi belli oluyor oda çok dikkatli bakarsan yani üstüne de kaban giydim yani dışarı çıkarken sadec evde öyle durdum
tarafından
O zman senle uğraşmaya bahane arıyor başka bor derdi var
(7,457 puan) tarafından
Tamamda böyle bişey oldu diyelim ne hakkı var şiddet göstermeye
tarafından
Çünkü konuşmayı bilmeyen yaratıklar
0 oy
(688 puan) tarafından
Böyle insanlar katil olmaya meyilli gibi görünüyor benim gözümde dikkat et gidecek yerin yoksa huyuna git gidecek yerin varsa kaç kurtar kendini
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Canım şimdi seni seviyor kıskanıyor belli daha önce üstüne yelek giyiyorsan bugün giymediysen bişey diyemem benim eşimde öyle yelek.al der elbise üzerinde hatların belli olmasın günah der belkide eşinde İslamiyet açısından öyle yapmıştır
(189 puan) tarafından
İslamiyet açısından dövmüş öyle mi?
(2,363 puan) tarafından
Bilemiyorum dövmesini bende yanlış karşıladım ama
(7,457 puan) tarafından
Pes yani İslamiyet açısından düşünüyor ama kadına el kaldırıyor
(13,475 puan) tarafından
Bu iletiden İslamiyet i çıkaralım canım. İslam kadına kıymet verir. Eşi de insan olsa zaten bir daha dikkat et der bunu yapmaz ki ne kadar içi belli olmuş olabilir yani
(2,363 puan) tarafından
An an sinirle öyle yazdım tabikide İslamiyet ye kadına değer verilir Allah ıslah etsin
0 oy
(4,977 puan) tarafından
Hasta ruhlu eşin kiskanclik falan değil  oz güven eksikliginin sonuçları hastalık 
0 oy
(20,473 puan) tarafından
Eşin hasta bence. 
0 oy
(18,980 puan) tarafından
Hep mi böyle ruh hastası idi sonradan mı oldu 
(59 puan) tarafından
Genelde küçücük şeylerde bile kendinden geçiyor canım ne yaptığını kendisi bile bilmiyor
(18,980 puan) tarafından
Rabbim ahrdim etsin sana canım
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Şimdi o kadar kıskanç olan biri seni neden kayninla tek hastaneye gönderiyor tunik için dayak atiyo ama tek onla hastaneye yolluyo bu bahane aramaktır kavga için saçmalığa bak arasaydin polisi aklı başına gelseydi 
0 oy
(25 puan) tarafından
Deliricem ya rabbim hidayet versin boyle adamlara!!!
(59 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Dovmus seni..Allahim elleri kirilsin 
0 oy
tarafından
Senin elin armut mu topladı bacım bi Tokat'ta sen indiremedin mi bak ben çok zafiytim hamile kalınca da aşırı kilo aldım dogumdan sonra ne eski giydiklerim üstüme oldu ne hamileyken aldıklarım oldu bende bi sekilde idare ediyodum hani yelek giyince dar olanları ortuyo bol olanları daraltiyo o şekilde hallediyodum ben far ketmemisim bile goguslerimde büyümüş emziriyorum ya zaten biri büyük biri küçük kaldı bi gün giyindim bol pantolan dar tunik üstüne yelek başımı da örttüm güzel yeleğin tam hizasından büyük olan gogsum firtlamis sanki üçüncü meme varmış gibi duruyormuş eşim geldi bu ne dedi nolmus ki dedim hıc sana yakisiyo mu şuna bak dedi gösterdi yoksa yenisini alırız at şunları çöpe dedi bende bu daha o tunigi de giymedim doalbimi da boşalttım kalkıp vurmak ne 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Yani şu postları okuyunca çıldırıyorum kendimden geçiyorum.boyle bir durum yaşandı nasıl çığlık atarak kapıya cikmiyorsun tüm mahalleyi indirmiyorsun ortaya.nasil polisi arayıp şikayetçi olmuyorsun.oldurmesi mi gerek? Bak sana şunu diyim bunu bizzat bana emniyet müdürü söyledi.onca olay yaşadım dedi.karisini öldürenlerin yüzde doksani karısını daha önce döven ve karısı ve ailesi bunu sevgi kıskançlık gören adamlardi dedi.seven adam bırak dövmeyi gözünün içine bakar.sevmeyen adaminda yanında durulmaz.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 513 göst.
6 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,983 soru

12,434,106 cevap

45,761 kullanıcı

Kategoriler

...