Kızlar bugün bebeğim hastaydı hastaneye götürdüm eşim çalıştığı için kayınımla götürdük neyse sabah gittik üzerime de bol pantolon ve diz kapağımdan aşağı kadar gelen tunik giydim rengide Pembeydi başıma da eşarp taktım üstüme de uzun kaban giydim yanıma da yelek almadım yani kaban giydim geri de eve geleceğiz diye hastaneden sonra kayınım da eve götürdü eltimi aradı kahvaltı hazırla geliyoruz diye annesi falan da varmış evlerinde neyse gittik akşam kayınım geri eve getirdi bizi eşim eve geldiğini bilerek söylememiş bana gelince bakayım ne giymiş diye düşünmüş sanki açık saçık giyiniyorum gibi Allah aşkına kapıdan girdim geldi hemen ne bu üstüne giydiğin diyor ya ne varsa tuniğin rengi pembe olduğu için cok dikkatli bakarsan hafif bi içimde siyahlık gözüküyor sadece o yani niye üstüne yelek almadın şöyle böyle edepsiz hayasız şerefsi*z diye burnumdan getirdi tuttu beni dolabın kapağına çarptı 2 kere sonra saçımdan tuttu çekiştirdi çocuğumun gözü önünde bundan sonra asla dışarı çıkmayacaksın dedi çöp bile atmaya gitmeyeceksin dedi sadece olay bu yemin ederim ya Allah aşkına revamı bu siz olsanız ne yapardınız