Aman o bardakta çay içme misafir bardağı o. Aman o koltukta oturma aman o yastığı yorganı serme aman o pastayı kesme yarın misafir gelecek. Banyoya girerler aman havluyu kirletme sen banyoyu su içinde bırakmışsın diye diye adamlar evden gidiyor. Sonra bir güzel başka birini buluyor o kadınlarda adamlara ne diyormuş biliyor musunuz aman canım benim o bardak senin için. O koltukta uyu rahat et, o yastık senin için diyorlarmış üstüne birde gel banyoya birlikte girelim birlikte kirletelim diyorlarmış xbebzvevsbsvsvsvsh kızlar bunu bir adam söyledi programda ben söylemedim çünkü evde kocam bale yaparak geziyor hiç bir yere dokunmamak için xebsbsbsb siz nasıl bir kadinsiniz banyomun duşa kabini kirlenirse vallaha 5 gün kafam ağrıyor bu yüzden evden gidecekse bavulunu hemen hazırlarım adamın evde gezmesi moralimi bozuyo temizlik yapıyorum adam eve bir geliyor evde 20 çocuk yaşıyor gibi yapıyor her yeri napalim onu anlamadım o siciyor diye bende mi sıç*yim onunla her yere. Tövbe tövbe ya artık milleti temize çıkarmak için canım ev kadınlarına laf ediyorlar. Gökten kafalarına kuş pislese bunuda kadınlar yaptı diyecekler yakında hayır adam gitmeye meyilli ise bizim suçumuz ne temiz olmak mı iyi o zaman gitsinler o karılara birbirinin bitlerini ayiklasinlar gece gündüz.