0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2.5 aylık kızım hasta oldu çok öksürüyor doktor verdiği ilaçlar öksürük yapar dedi ama bogazında çok balgam var öksürdüğü zaman kusuyor ama o balgam çıkmıyor sesi kısıldı artık en kolay nasıl sökülür lütfen yardımcı olun 

5 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Canım büyük olsa öneri verelim de daha iki bucuk aylık çok küçük burundan serum fizyolojik bile o zamanlarda yapmıyordum ben en iyisi doktora tekrar götür buhar vs verirler belki rahatlar 
tarafından
Evde buhar veriyorum canım kusacak gibi öksürüyor ama çıkmıyor balgamı
(1,535 puan) tarafından
Büyükler için tavsiyen nedir
(4,394 puan) tarafından
Kuzum büyük dediğim benimki 11 ayın içinde misal ben terayağı pekmez karışımı yaptım verdim burnundan şırınga ile serum fizyolojik yaptım sonra omzuma yatırıp sırtına pat pat vurdum baya o şekilde kusarak attı hep balgamı göğsüne zeytinyağı sürdüm bezi ütü ile ısıtıp biraz ılıyınca o şekilde göğsüne doğru koydum bunları yaptım benimkinde şükür daha iyi ilk haline göre
(1,535 puan) tarafından
Canım benim kide 15 aylık deneyeyim inşallah
(4,394 puan) tarafından
Dene kuzum Rabbim şifa versin evlatlarımıza insallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(673 puan) tarafından
Valla benim oğlumda oyleydi eski usulle söktüm balgamıni buraya yazayım ister yap ister yapma... sıcak suyla bebeğine duş aldır bir parmaginla damagindan kaldirip ağzını aç iki burun deliğine birden üfle balgamı atacaktır inşaALLAH..benim oğlumun burnu tikaliydi ve balgamı vardı süt icmiyordu açlıktan uyuyamiyordu uyumayınca da yorgunluktan huysuzlanip ağlıyordu 1 haftamız öyle geçti doktor ilaç verdi buhar verdi asla geçmedi..eve geldim onu yaptım şuan 3 aylık olduk hala her duşta yaparım bir daha da hastane yüzü görmedik cocugumda da ne balgam ne burun tıkanıklığı olmadı hamdolsun..ne varsa eskilerde var gerçekten 
0 oy
(7,807 puan) tarafından
Biizmde öyleydi ilaçlar hiç işe yaramadı ben buhar artı beline pat pat vuruyorum öyle çıkartıyor 
0 oy
(1,169 puan) tarafından
kusuyorsa balgami kusarak atar ama serum fizyolojik yap sirtina vurdukça o balgam atilir biraz rahatlar yapmadan once veya sonrasinda da dus aldır orda da atar buyuk ihtimal burnundan
0 oy
(4,901 puan) tarafından
Serum fizyolojik yap ters çevir aşağı doğru egdir ve sırtına vuur burnundan akar genzi acilir

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (245 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 138 göst.

412,797 soru

12,428,089 cevap

45,564 kullanıcı